Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Reklamuji GPS. Je možné dostat peníze

AlexXx

Recommended Posts

Čauec, stalo se mi taková nemilá věc. Potřeboval bych reklamovat tatovu gps, ale někde se ztratil reklamační papír a účtenka. Napadla mě ještě ta věc, že bych se mohl podívat na banku co platil.

Nevíte jak to vyřešit? Je možné, že když tam dojdu, tak by to mohly vyhledat někde v počítači kdo si co kupoval? Díky předem za odpovědi.:ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi tak :) na obchodě dělám a tohle by už záleželo na dobrotě dotyčného....tvůj problém, že si to ztratil....občas sem už někomu takhle vyšel vstříc, ale za normální situace se s tebou nebudou bavit.....jediné co ti zbyde, tak si zajít na prodejnu, slušně poprosit a když budeš mít štěstí, tak ti pomůžou

Odkaz ke komentáři

Takže dnes sem tam byl a reklamovali mi to, ale ten chlapík mi byl dost nesimpatický. Reklamoval sem, že je tam Stun pixel. Říkal, že to není žádná vada, je to normální, že si myslí, že reklamace nebude uznána. Co si myslíte? Mám to sotva rok a půl. To se mi moc normální nezdá. :roll:

Odkaz ke komentáři

má pravdu dost pochybuju, že ti to uznaj... :) pokud se nepletu tak pro reklamaci tam těch DP nebo SP musí být 5 tuším :)

Tak nic. :cheesygrin: Musím ještě něco vymyslet. Ještě jsem si vzpoměl, že kdyý sme jeli z Chorvatska, tak nám to přestalo vyhledávat. Prostě s touhle gps sou problémi a tu chci reklamovat za každou cenu.:cheesygrin:

btw: Říkal, že by museli být aspoň tři u sebe. To ani není možné ne? xDJinak sem našel tohle: Vyřizuji reklamace navigací a dovozce mi Garmin s jedním vadným pixelem na displeji vyměnil. Zavolat asi do GSMobilu nebo Britexu.

Odkaz ke komentáři

tak mozny vsecko ze?no rekni ze te ta gps vede nekam treba kde neni cesta atd. a ze furt blbne a nerozpozna ruzny veci atd.

nase gps taky blbne jeli sme na dalnici bez odocek bez vseho prvni odbocka az za nakych 9 km a vedla nas z dalnice do 90 stupnove zatacky polem kde cesta fakt nebyla:Da nebo ans vedla po ulici v jedne vesnici do domu to sem taky cumel

Odkaz ke komentáři

Mas smulu. Tohle nema cenu resit. Samozrejme zaznamy maji, ale nejsou opravneni, ci povinni ti je vydavat, takze sorry man.

Stun pixel nevim co je, pokud myslis Stuck Pixel, tak jich musi byt minimalne 5 k reklamaci, s jednim se ti leda vysmejou vsichni na prodejne postupne.

Odkaz ke komentáři

Mas smulu. Tohle nema cenu resit. Samozrejme zaznamy maji, ale nejsou opravneni, ci povinni ti je vydavat, takze sorry man.

Stun pixel nevim co je, pokud myslis Stuck Pixel, tak jich musi byt minimalne 5 k reklamaci, s jednim se ti leda vysmejou vsichni na prodejne postupne.

Odkaz ke komentáři

Záruka je už vyrešena, ale řeším jestli mi to přijmou. Jedenomu borcovi to vyměnily i s jednim.:roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu