AlexXx Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Čauec, stalo se mi taková nemilá věc. Potřeboval bych reklamovat tatovu gps, ale někde se ztratil reklamační papír a účtenka. Napadla mě ještě ta věc, že bych se mohl podívat na banku co platil. Nevíte jak to vyřešit? Je možné, že když tam dojdu, tak by to mohly vyhledat někde v počítači kdo si co kupoval? Díky předem za odpovědi.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Mohli by to vyhledat. Ale proč by to dělali? Mají ideální příležitost se zbavit problému. Bez pokladní složenky a záručního listu není právní nárok na vyřízení reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Bohuzel te nejspis poslou do haje... :( Zalezi jedine na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 asi tak :) na obchodě dělám a tohle by už záleželo na dobrotě dotyčného....tvůj problém, že si to ztratil....občas sem už někomu takhle vyšel vstříc, ale za normální situace se s tebou nebudou bavit.....jediné co ti zbyde, tak si zajít na prodejnu, slušně poprosit a když budeš mít štěstí, tak ti pomůžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 když sme tu tak utoho když mám iPod a nemám záručák ale jen účtenku něco se sním stane tak mi reklamaci uznají ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 16, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 když sme tu tak utoho když mám iPod a nemám záručák ale jen účtenku něco se sním stane tak mi reklamaci uznají ? K ipodu se zarucak ani nedava, takze uctenka staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 dle zákonu čr ti účtenka stačí kdykoliv....i když ztratíš záručák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 No já takhle stratil fakturu, a zjistil jsem že se dá stáhnout i na stánkách prodejce. Takhle jsem reklamoval PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Takže dnes sem tam byl a reklamovali mi to, ale ten chlapík mi byl dost nesimpatický. Reklamoval sem, že je tam Stun pixel. Říkal, že to není žádná vada, je to normální, že si myslí, že reklamace nebude uznána. Co si myslíte? Mám to sotva rok a půl. To se mi moc normální nezdá. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 má pravdu dost pochybuju, že ti to uznaj... :) pokud se nepletu tak pro reklamaci tam těch DP nebo SP musí být 5 tuším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 má pravdu dost pochybuju, že ti to uznaj... :) pokud se nepletu tak pro reklamaci tam těch DP nebo SP musí být 5 tuším :) Tak nic. :cheesygrin: Musím ještě něco vymyslet. Ještě jsem si vzpoměl, že kdyý sme jeli z Chorvatska, tak nám to přestalo vyhledávat. Prostě s touhle gps sou problémi a tu chci reklamovat za každou cenu.:cheesygrin: btw: Říkal, že by museli být aspoň tři u sebe. To ani není možné ne? xDJinak sem našel tohle: Vyřizuji reklamace navigací a dovozce mi Garmin s jedním vadným pixelem na displeji vyměnil. Zavolat asi do GSMobilu nebo Britexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 tři u sebe....poblíž nebo 5 na celé ploše myslím.....no buď nadmíru rád, že ti to vůbec vzali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 tak mozny vsecko ze?no rekni ze te ta gps vede nekam treba kde neni cesta atd. a ze furt blbne a nerozpozna ruzny veci atd. nase gps taky blbne jeli sme na dalnici bez odocek bez vseho prvni odbocka az za nakych 9 km a vedla nas z dalnice do 90 stupnove zatacky polem kde cesta fakt nebyla:Da nebo ans vedla po ulici v jedne vesnici do domu to sem taky cumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 No říct to může , ale jim to zas může být jedno jak psal dante , už to že to vůbec vzali je ůspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Mas smulu. Tohle nema cenu resit. Samozrejme zaznamy maji, ale nejsou opravneni, ci povinni ti je vydavat, takze sorry man. Stun pixel nevim co je, pokud myslis Stuck Pixel, tak jich musi byt minimalne 5 k reklamaci, s jednim se ti leda vysmejou vsichni na prodejne postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Mas smulu. Tohle nema cenu resit. Samozrejme zaznamy maji, ale nejsou opravneni, ci povinni ti je vydavat, takze sorry man. Stun pixel nevim co je, pokud myslis Stuck Pixel, tak jich musi byt minimalne 5 k reklamaci, s jednim se ti leda vysmejou vsichni na prodejne postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Mas smulu. Tohle nema cenu resit. Samozrejme zaznamy maji, ale nejsou opravneni, ci povinni ti je vydavat, takze sorry man.Stun pixel nevim co je, pokud myslis Stuck Pixel, tak jich musi byt minimalne 5 k reklamaci, s jednim se ti leda vysmejou vsichni na prodejne postupne. Záruka je už vyrešena, ale řeším jestli mi to přijmou. Jedenomu borcovi to vyměnily i s jednim.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.