Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP-černá obrazovka

mafis

Otázka

Ahoj potrebuju poradit snazil sem se flashnout kamaradovy psp me to vyšlo bez problemu dal sem tam update 5.03 pach chickhen r2 a pote HC ... bla bla instalace probihala v celku fajn ale pak zhasla obrazovka a od te doby stim nejde nic delat sviti zelená kontrolka v pravo nahore u slova power ale to je vše a vypnout take nejde porad sviti akorat kdyz vyndam baterii tak se zhasne (logicky) Co stim ? poradte mi prosím icq 397853794 nebo sem dekuji za odpoved:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
vhosi jestli ma psp slim s ta-088v3 tak to muzes rovnou hodit do kose , zeptej se kamose jakej FW mnel kdyz psp koupil ...
Nemuze to OMG preflashovat pres pandoru! Proboha dyt ma ''neflashnutelny'' PSP.

kdyby měl neflashnutelnou desku, tak se mu program na flash nedovolí zápis CFW :dozey:...

PSP reflashni pomocí PB viz http://console-forum.net/showthread.php?t=11173

Odkaz ke komentáři

• 0
lidi dal sem mu odkaz na přefreshování přes pandoru tak třeba to dopadne =)

mam 2 psp to sve a to kamarada kere se bricklo sve mi jede s 5.00 m33-4 ale nevim jak rozjet to druhe :-) obdrzel jsem od jednoho laskaveho cloveka stranku z navodem ale moc mito nepomaha nevim si rady: -) jak udelat magic kartu :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
jo ,ale protoze to takhle delal driv u sveho tak taky mohl mit tu starsi verzy , ktera jeste u ta-088v3 zapisuje :bash:ale jinak ok , jsem si neuvedomil ze ten program uz je takto zabezpeceny :ziped:

mam ešte dotaz ze zadu za baterii je sony pak model PSP-3004 takže to unbrick už nepujde ? prosim odepište ?

Odkaz ke komentáři

• 0
no hlavně, že se všude píše, že žádnej model PSP 3000 flashnout nejde

mafis dej to na záruku... a řekni, že při updatu FW se PSP prostě vyplo.. záruku ti uznaj...

dekuju asi jediny realny rešeni v teto situaci :-) mužu se ešte pitat :-) mam ešte jdno psp ale ma prasklej display vyteklej :-) pujde do toho dat tento z te 3000 ? je to slim :-) taky :-)

nevedel jsem že je to 3000

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu