Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ja jich fakt posloucham moc.. co mne napada zrovna..

Dance, elektro, house, dnb, hiphop, rock, punk, ska,trance, techno a mozna by se tam naslo i neco dalsiho, jeden primo vyhranenej styl nemam, ze by se mi ale libilo vse zase ale neni zdaleka pravda, metal, dechovku, polku a spousty dalsich fakt nemusim a z 90% bych dobrovolne nepustil k usim

jinak samozrejme nejlepe vypovida http://last.fm/user/hacker_linux ;)

Odesláno

Já asi nejvíce Rock, trošku electro ( The prodigy :D), občas i nějaký to disco a metal.

Jinak, vím, že tu nechcete flame, ale taky si neodpustím jednu poznámku k hip hopu, docela by mě zajímalo, jestli ti všichni, co poslouchají zahraniční hip hop a tvrdé černé rapery vůbec vědí, co se tam zpívá. Protože jsem se prostě musel smát, když jsem koukal na písničky některých černých raperů, kteří rapujou o tom, jak nesnáší bílé a hromada bílých děcek je obdivovala, přestože ani nevěděli, o čem vlastně žvatlá. Ale to byl jen taková drobná přípomínka, klidně ten můj post smažte.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu