Leny Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak proč máš v avataru Xindl X ? :DJá poslouchám skoro všechno' date=' hlavně rock, punk, electro, trošku jazz, ska, když jsem nas*anej, tak techno :D a taky trošku hip hop[/quote'] Nj sry na toho sem uplne zapomnel (uz sem ho delsi dobu neslysel) :lol: tak pridavam - jeste Xindla X :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 posloucham skoro všechno nejsem jen pro jeden styl ale hip hop a rep ty fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ja jich fakt posloucham moc.. co mne napada zrovna.. Dance, elektro, house, dnb, hiphop, rock, punk, ska,trance, techno a mozna by se tam naslo i neco dalsiho, jeden primo vyhranenej styl nemam, ze by se mi ale libilo vse zase ale neni zdaleka pravda, metal, dechovku, polku a spousty dalsich fakt nemusim a z 90% bych dobrovolne nepustil k usim jinak samozrejme nejlepe vypovida http://last.fm/user/hacker_linux ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budlog Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 :cheesygrin::wohow: REGGAE :wohow::cheesygrin: :!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Ou - zoun ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ROCK , hard-ROCK , METAL , Alternative ROCK , Alternative Metal + tomu podobný a navíc THE PRODIGY :love: :love: :love: kdyžtak -> http://www.last.fm/user/zavorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ani jedno...nemas tam tekno, jungle a dnb (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 hlavne cernou muziku jinak posloucham to co se mi libi nekdy treba i to disco ale veci jako techno mi nic nerikaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 nejradši posloucham gumi méďu :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ElectroPunK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Já asi nejvíce Rock, trošku electro ( The prodigy :D), občas i nějaký to disco a metal. Jinak, vím, že tu nechcete flame, ale taky si neodpustím jednu poznámku k hip hopu, docela by mě zajímalo, jestli ti všichni, co poslouchají zahraniční hip hop a tvrdé černé rapery vůbec vědí, co se tam zpívá. Protože jsem se prostě musel smát, když jsem koukal na písničky některých černých raperů, kteří rapujou o tom, jak nesnáší bílé a hromada bílých děcek je obdivovala, přestože ani nevěděli, o čem vlastně žvatlá. Ale to byl jen taková drobná přípomínka, klidně ten můj post smažte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 nejvíce rock,pak punk,pop a podobný věci(nevyznám se v tom:D)jinak vlastně od každýho něco,ale disco a techno nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Poslouchám rock a metal. Nejoblíbenější skupiny : Iron Maiden , Metallica , SoAD , koRn , ACDC, kiss , Ozzyho atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Hop hip a někdy rock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 metal, melodic death, folk, speed/power/heavy...trochu i black ensiferum, metallica, hammerfall, eluveitie, children of bodom, dragonforce, cradle of filth, as i lay dying, disturbed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 hip hop a rap jsou moje srdeční zaležitosti to posloucham skoro furt ale nebranim se ani pohodovejsim stylum jako pop,rock,country,folk ale jak rikam spise ten rapik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Kač, Kač, Kačena, nažrala se ječméééna ..:lol: dále Jédu na kóni, jédu na kóni, ježižmarjááááá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ROCK :love:(wolfmothers apod.) pak nejakej Hiphop i ceskej (spatnej wliw) nemam rad takove kktiny jako Tokio Hotel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 já mužu od skoro každého stylu něco..třeba poslouchám punk to jest sex pistols the ramones vyčůrat a spát atd...ale taky si mužu poslechnout cypress hill což je rap,nebo taky metal např.slipknot,metaliku,rammstein atd...záleží na náladě....:wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ROCK and PUNK-ROCK 4ever:),,ja nwm proc ale proste si nemuzu pomoct..neznamena to ale ze si nekdy neposlechnu neco jineho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nejvíc asi dnb :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Me osobne se liby vsechy hudebni styly... od ska-cka pres dance a pank po elektro ... krom dechovek (a hip hopu ) ty jsou fakt strasny... nemam vyhrazenej styl proste co ma nejakej rytmus a neni to vyslovejen hnus tak si to rad poslechnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ja poslocham vsechno mozny ale tedka docela posloucham Tecktonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.