Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PC - zasekávání

tekken90

Otázka

Hoj,

mám tady menší problém s PC. PC se mi dost často totálně zasekne. Dělá to hlavně při zapínání PC a to třeba 4x za sebou - musím restartovat, ale pak už jede v pohodě. Vždycky se ale zasekne jinde. Někdy ještě při nabídce spuštění Biosu, někdy při výběru profilu na Win, po 5.10 inutách práce na PC, někdy až za hodinu. Už jsem zkoušel reinstal Windows a fakt netuším, čím to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Projed si HDD v hd tune , jestli nemas stejny problem jako ja a to v ..... disk :D

test v pořádku...

zkus třeba jestli to nebude ve zdroji...může být plný prychu...sám jsem to tak měl, a po vyfénování to běželo v pohodě ;)

no zdrojem to asi nebude... to by se spíš úplně vypnul nebo restartoval ne ? a ne že se totálně zasekne a nejde ani vypnout Num lock apod. :lol:

jestli se primo kousne, ale nerestartuje se, tak bud nejaka pamet v haji (prach ve slotu nebo neco...), ci deska v haji - nafoukly kondiky ci podobne.

až bude čas, tak zkusím.. zatím díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu