kane1998 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak udělal sem clan .. jestli chcete tak napiště do PM a domluvíme se .. jinak .. [MyGeneration] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jestli je to non-steam tak do toho du :lol: ... btw, hraju na tweetyservers.com (www.twse.cz) .. můžem zahrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jasně že non steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jasně že non steam ..."jasně že non steam" ..:lol::lol::lol: ..ja chcipnu xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 tweety servery nejsou moc dobře nastavené, pojdtě někde na zaparit servery: já hcodím na Dust 2 only a jinak jestli jste dobri tak bych dotoho i šel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 tweety servery nejsou moc dobře nastavené, pojdtě někde na zaparit servery: já hcodím na Dust 2 only a jinak jestli jste dobri tak bych dotoho i šel.. Kdybych nebyl "dobrej", tak do toho nejdu :lol: Sem asi tak dobrej, že vždycky mam kladné skóre :lol: ..nejlepší sem měl asi na de_dust2 32:2 ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ttj.. pošli IP serveru tam kde hrajes: a jakej mas nick v CSS? ja Tommy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ttj.. pošli IP serveru tam kde hrajes: a jakej mas nick v CSS? ja Tommy Najeď na twse.cz, dej CS Source, a najedou ti servery, hraju na číslech 19,20,03 a někdy Deatchmach na 07,08 ;) Nick : adiZ, adiZ., adiZ_, adis, adiZ. ^ apod. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 twse servery sou nejvic dementni...ty co sou tam admini bych nakopal do ty jejich prde*** sou to krete*** cheatujou a nechavaj tam hrat cheatery jenom proto ze sou to znamy a jeste je to tam samej lempl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Vy musíte být velice dobří když hrajete na twse :D EDIT: ani steam nemáte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Vy musíte být velice dobří když hrajete na twse :DEDIT: ani steam nemáte xD jo aha:Dty musis bejt asi nejlepsi.....jinak ja mam steam ale CSS uz nehraju EDIT:na tu tvoji otazku ani odpovidat nebudu:Dtak bez hrat na steam a nemel tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 jsem no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nepotřebuju Steam, abych si zahrál ;) A radši budu hrát na zacheatovaných TWSE, než čekat 30 minut, než se mi stáhnou mapy na zaparit.cz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nepotřebuju Steam, abych si zahrál ;) A radši budu hrát na zacheatovaných TWSE, než čekat 30 minut, než se mi stáhnou mapy na zaparit.cz .. zapařit je stejná verbež, ale pokud hraješ 4fun tak hraj twse, hodně serveru, tobrej tick, cheatrů tam neni moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 já hraju hodně 4fun na small maps a jak s tím klanem teda? asi to padá co :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Ja bych klidně hrál v tom lkanu ale aby to nejak dopadlo Kdyžtak někdy hraju na zaparit.cz Public One docela mi to teď jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Tak já mám Steam (kdo ho nemá je socka :cheesygrin:) a hraju na Technodromu. Dobra kominita, admini, zadni cheateri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ja se po dlouhedobe budu vracet k css :D xD rozhodne az bych hodil formu bych se pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.