Johnnik Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Zdarec lidi nemohl by mi tu pls někdo sepsat takový menší návod jak bych mohl rozjet remote joy na CFWenableru??? Konkrétně mám CFWenabler 3.50, ale to možná nebude hrát roli ne? Každopádně každýmu kdo nějak pomůže dám thx :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zkus toto pokud si to nezkousel je to sice na M33 ale zksuit to muzes http://console-forum.net/showthread.php?t=14303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zkusil jsem to všechno podle toho co tam píšou atd. Ale když dám v CFWenableru pluginy a přepnu OFF na ON, tak se to stejně potom přepne zpět na OFF. Zeptám se takhle jede někomu ten remote joy na CFWenableru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johnnik
Zdarec lidi nemohl by mi tu pls někdo sepsat takový menší návod jak bych mohl rozjet remote joy na CFWenableru??? Konkrétně mám CFWenabler 3.50, ale to možná nebude hrát roli ne? Každopádně každýmu kdo nějak pomůže dám thx :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.