wiver Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak dnes uspesny prechod na fw 3.0 :) klasicky up na ofic. 3.0 a posleze unlock + JB pres redsn0w.... appsync je uz malickost.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Vsetky fw tu : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ - 800kb/s linka. No dnes sa mi samovolne vymazali vsetky IPA hry. AppSync proste prestal fungovat. Skusal som ho aj preinstalovat a nic. Uz som ho raz restoroval a uz na to nemam trpezlivost, takze docasne downgradujem naspet na 2.2.1, az kym s tym nebudu problemy. Musim zmenit svoj nazor a zatial neodporucam upgradovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Hej a tebe ide urobit down?Lebo x ludi sa o to pokusa uz od vyjdenia OS3 a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 musim zaklopat na drevo :) ale AppSync aj aplikacie funguju ZATIAL ako hodinky... snad pojdu aj nadalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Vsetky fw tu : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ - 800kb/s linka.No dnes sa mi samovolne vymazali vsetky IPA hry. AppSync proste prestal fungovat. Skusal som ho aj preinstalovat a nic. Uz som ho raz restoroval a uz na to nemam trpezlivost, takze docasne downgradujem naspet na 2.2.1, az kym s tym nebudu problemy. Musim zmenit svoj nazor a zatial neodporucam upgradovat :( Od jednoho usera na ip foru jsem dostal typ, at na IPA popripadne zkusim package: MI 3.0 beta 5, repo: http://cydia.alpden.com/Ja mam jen problem, ze mi toto repo cydia nenajde... Ale nastesti to u me vse resi appsync... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mám jen menší dotázek vždycky jsem měl místo baterky ty procenta ale ted mi to přes Winterboard už nejde dát zase na procenta mám jen baterku nemáte nějaké jednoduché řešení jak to navrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jde se někomu dostat do iP přes WinSCP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mám jen menší dotázek vždycky jsem měl místo baterky ty procenta ale ted mi to přes Winterboard už nejde dát zase na procenta mám jen baterku nemáte nějaké jednoduché řešení jak to navrátit? Pokud vim, tak to umi i BossPrefs - tak to zkus pres nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Pokud vim, tak to umi i BossPrefs - tak to zkus pres nej. kua sry já se spletl myslel jsem BossPrefs a přes ten to nejde at dam enabl or disabl baterry furt je stejná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jde se někomu dostat do iP přes WinSCP? Mne sa ide cez terminal na OS X v pohode dostat do iPodu, takze tam problem nebude. Maz nainstalovane openSSH ? Ked to nepojde tak chod cez diskaid - cez USB Hej a tebe ide urobit down?Lebo x ludi sa o to pokusa uz od vyjdenia OS3 a nejde to Vcera som s hrozou zistil ze ani mne to nejde pricom este Golden Master verzia, ktora je v podstate uz final mi downgradovat isla. Tak som tam restorol ofic 3.0 a tentoraz pwnol cez redSnow a zatial vsetko ide ako hodinky. Este ma napadla jedna moznost a to z pwnutej 3.0 restornut na Golden Master (neviem ci ide) a potom downgrade na 2.2.1. Zatial som to ale neskusal kedze uz neni treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Baterku som dal teraz cez BP a itunnel som uz rozchodil...takze maximalna spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 kua sry já se spletl myslel jsem BossPrefs a přes ten to nejde at dam enabl or disabl baterry furt je stejná... Na to stačí aplikace SBsetting a bossprefs hod prič nefungujou na 3.0 korektně, navíc SBsetting ti umožní ukončovat aplikace jako třeba safari a ipod které běží na pozadí a sežerou půlku ramky, ukázat čísla i místo wifi signálu a vedle času se ti na horní liště může ukazovat volná ram v mb, jinak otázky na téměř vše najdete na http://forum.iphone.cz/ :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Takze mam par otazok.Co vsetko obsahuje 3.0.Oplati sa nahadzovat?Este som JB nerobil,ako je to s kontaktami v telefone?Nevymazu sa upgradom a naslednym JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 DeMaio:Jojo uplne vsechno se me ulozilo...Po upgradu a jailbreaku mam kontakty, sms, hry, ulozeny pozice ve hrach,.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Chtel bych se zeptat, dnes jsem provedl na novem ip poprve JB na fw 3.0 a chtel bych se zeptat jak je to s hrama co jsem si stahnul z netu, kdyz je dam do itunes a dam SYNC s IP tak mi to nahodi chybu......nevite cim to je? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 A oplatí sa ísť už teraz do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Chtel bych se zeptat, dnes jsem provedl na novem ip poprve JB na fw 3.0 a chtel bych se zeptat jak je to s hrama co jsem si stahnul z netu, kdyz je dam do itunes a dam SYNC s IP tak mi to nahodi chybu......nevite cim to je? Diky Stáhni AppSync 3.0, pak si stáhni jednu free aplikaci z appstoru a pak už by to mělo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Chtel bych se zeptat, dnes jsem provedl na novem ip poprve JB na fw 3.0 a chtel bych se zeptat jak je to s hrama co jsem si stahnul z netu, kdyz je dam do itunes a dam SYNC s IP tak mi to nahodi chybu......nevite cim to je? Diky Nemas appsync patch, ktory umoznuje synchronizaciu *.ipa hier. Spusti Cydiu, klikni na manage, potom sources, edit, add a pridaj si tam source http://cydia.hackulo.us . Potom si daj search a najdi si appsync, nainstaluj a ide to. Vsetko je to inak tu: http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Dnes ráno vypustil Dev Team konečně i funkční Ultrasn0w (odblokování iPhonu 3G na jakéhokoliv operátora) - mám to odzkoušené na svém iPhonu 3G dovezeném z USA a funguje bez problému!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Nemas appsync patch, ktory umoznuje synchronizaciu *.ipa hier. Spusti Cydiu, klikni na manage, potom sources, edit, add a pridaj si tam source http://cydia.hackulo.us . Potom si daj search a najdi si appsync, nainstaluj a ide to. Vsetko je to inak tu: http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Prave ze jsem tam mel jak patch tak i appsync. a hodilo mi to chybu navic se mi seknul ip a musel jsem udelat restore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Prave ze jsem tam mel jak patch tak i appsync. a hodilo mi to chybu navic se mi seknul ip a musel jsem udelat restore. Mipatch na fw3.0 nefunguje stahni si jen appsync a pripadne installous aby jsi mohl instalovat aplikace z netu primo cez iphone.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 konkrétně z cydie Appsync for 3.0 ... musíš mít v source hackulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mám pár otázeček: když mám iPhone 3G a mám ho jailbreaknutý na verzi na 2.2.1 půjde to nějak "upgradnout" na verzi 3.0 ? A když tento "upgrade" provedu, zůstanou mi tam aplikace filmy, písničky atd. ? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Normálně ho updatneš na 3.0 a použiješ JB na FW 3.0. Ale nic tam nezůstane, ale dej si backup a z backupu se Ti nahrajou zpět kontakty, sms a obrázky. MP3 a aplikace tam nahraješ znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 jailbreakuji ipod touch 1G 2.2.1 >3.0 pres redsn0w, a vzdycky se to sekne kdyz to ceka na retart ipodu...? Nikdo???¿¿¿ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.