Daxter Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Tak, tento topic jsem založil pro všechny, kteří se stejně jako já rozhodli učit se tento opravdu těžký jazyk. Také bych chtěl zjistit, jak jsou na tom ostatní japonštináři, proto mám pár dotazů. Jaké učebnice/učebnici používáte ? Chodíte do kurzu nebo jste samouci ? Učíte se i písmo nebo jen mluvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 neučím se,ale velice mě zajímá(hlavně když sem byl mladší,sem byl upe bláze do sony a PS:D tak sem chtěl umět i JP) a do japonska bych se 100%-ně chtěl podívat. Existujou nějaké online lekce atp.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 neučím se,ale velice mě zajímá(hlavně když sem byl mladší,sem byl upe bláze do sony a PS:D tak sem chtěl umět i JP) a do japonska bych se 100%-ně chtěl podívat. Existujou nějaké online lekce atp.? noo, existujou, někde jsem viděl lekce přes skype, ale jestli máš o to doopravdy zájem, pak ti doporučuji poohlédnout se po nějakém kurzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Kámoš se jí učí, docela jsem čučel, on je takovej ten typ co na školu kašle :D Učí se z nějaký internetový učebnice (přesně nevim jak se jmenuje, kecal bych) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 .Den ;):D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 nechápu ty lidi co e smějou těmhle jazykům, jako jasný když na to nejste zvyklí tak je to třeba i legrační,ale jako sou to fakt borci,proto se chci taky JP naučit,aspoň tak jako teď zvádám AJ:D abych se trochu dorozuměl(sry za OT,ale tohle chtělo prostě ven:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 ^^ .Den je uživatel, kterej se to učí, tak proto to sem Marr napsal. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak když vyšlo na DS? tak sem zkoušel se učit přes My Japanese Coach a něco sem se naučil, ale skončil sem asi u třetí lekce. Holt výdrž neni moje silná stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ^^ .Den je uživatel, kterej se to učí, tak proto to sem Marr napsal. :roll:pokud tohle bylo na me, tak chci jenom říct, že sem to myslel obecně, takže Marro, nic proti tobě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 A jinak tady fakt není nikdo, kdo by se učil JP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ja se japonštinu učím ale pomalu jinak si skus stáhnou tohle http://zdielanie.sk/8o42UD7lcPiMgEeV...japanese_cz.7z nebo http://czshare.com/download_file.php...file=japan.rar Heslo: rybak.d nebo http://rapidshare.com/files/55351637...japanese_cz.7z je to to samé sou to mirrory na jine servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Oboda : jak si psal že jsou to borci , nevím v čem je to prostě jejich jazyk jako náš je čeština (pro ně to nic není) ;) jinak já se Japonštinu učil asi rok, jenže pak sem měl co dělat se střední, tak sem se na to vykašlal. Měl sem koupenou tuhle učebnici http://knihy.abz.cz/prodej/ucebnice-japonstiny Můžu ji vřele doporučit A všem co se rozhodli tenhle opravdu těžky jazyk učit , přeji hodně štěstí a trpělivosti Ještě dodám , byl sem samouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 なぜ日本語を勉強するのは無駄である Tohle melo byt k cemu dit je japonstina k nicemu,ale slovnik mi to prelozil jako,V japonské studii je odpad? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 なぜ日本語を勉強するのは無駄である Pěkně ty :D , ještě přřeložit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Vim že na ní chodí jedna kámoška. Baka!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 なぜ日本語を勉強するのは無駄であるTohle melo byt k cemu dit je japonstina k nicemu,ale slovnik mi to prelozil jako,V japonské studii je odpad? :D To je proto, že Google Translate překládá vše do angličtiny a až pak do příslušných jazyků, takže překlad byl na 99% zkomolen až při druhém překladu (なぜ日本語を勉強するのは無駄である mi přeložil jako The Japanese study is a waste?, což by určitě šlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ja se japonštinu učím ale pomalu jinak si skus stáhnou tohle http://zdielanie.sk/8o42UD7lcPiMgEeV...japanese_cz.7znebo http://czshare.com/download_file.php...file=japan.rar Heslo: rybak.d nebo http://rapidshare.com/files/55351637...japanese_cz.7z je to to samé sou to mirrory na jine servery ani jeden nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 waste znamená nejen odpad, ale taky plýtvání, zbytečnost. You're wasting your time - plýtváš časem, atd. učit se japonsky je možná stylové a emo, ale já po návštěvě japanu přestal mít za prvé iluze o japoncích, a za druhé zájem o cokoli japonského.. Ti lidi jsou absolutně jiní, než my. Úchyláci všichni do jednoho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Japonsky se neučím, ale používám translate na googlu :D Japonština je hrozně fascinující jazyk :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 waste znamená nejen odpad, ale taky plýtvání, zbytečnost. You're wasting your time - plýtváš časem, atd.učit se japonsky je možná stylové a emo, ale já po návštěvě japanu přestal mít za prvé iluze o japoncích, a za druhé zájem o cokoli japonského.. Ti lidi jsou absolutně jiní, než my. Úchyláci všichni do jednoho :D Ehm, co je na japonštině emo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 na japonštině možná ne, ale emo účes mají japonci všichni do jednoho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.