Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
neučím se,ale velice mě zajímá(hlavně když sem byl mladší,sem byl upe bláze do sony a PS:D tak sem chtěl umět i JP) a do japonska bych se 100%-ně chtěl podívat. Existujou nějaké online lekce atp.?

noo, existujou, někde jsem viděl lekce přes skype, ale jestli máš o to doopravdy zájem, pak ti doporučuji poohlédnout se po nějakém kurzu

• 2 weeks later...
Odesláno

Oboda : jak si psal že jsou to borci , nevím v čem je to prostě jejich jazyk jako náš je čeština (pro ně to nic není) ;)

jinak já se Japonštinu učil asi rok, jenže pak sem měl co dělat se střední, tak sem se na to vykašlal. Měl sem koupenou tuhle učebnici

http://knihy.abz.cz/prodej/ucebnice-japonstiny

Můžu ji vřele doporučit

A všem co se rozhodli tenhle opravdu těžky jazyk učit , přeji hodně štěstí a trpělivosti

Ještě dodám , byl sem samouk

Odesláno
なぜ日本語を勉強するのは無駄である

Tohle melo byt k cemu dit je japonstina k nicemu,ale slovnik mi to prelozil jako,V japonské studii je odpad? :D

To je proto, že Google Translate překládá vše do angličtiny a až pak do příslušných jazyků, takže překlad byl na 99% zkomolen až při druhém překladu (なぜ日本語を勉強するのは無駄である mi přeložil jako The Japanese study is a waste?, což by určitě šlo).

Odesláno

waste znamená nejen odpad, ale taky plýtvání, zbytečnost. You're wasting your time - plýtváš časem, atd.

učit se japonsky je možná stylové a emo, ale já po návštěvě japanu přestal mít za prvé iluze o japoncích, a za druhé zájem o cokoli japonského.. Ti lidi jsou absolutně jiní, než my. Úchyláci všichni do jednoho :D

Odesláno
waste znamená nejen odpad, ale taky plýtvání, zbytečnost. You're wasting your time - plýtváš časem, atd.

učit se japonsky je možná stylové a emo, ale já po návštěvě japanu přestal mít za prvé iluze o japoncích, a za druhé zájem o cokoli japonského.. Ti lidi jsou absolutně jiní, než my. Úchyláci všichni do jednoho :D

Ehm, co je na japonštině emo ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu