jakubgaluszka Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 čau mám problém jak je dole ta žlutá čára (asi stamina)tak když dám pár ůderu tak se ubere a pak doplní to ej logický jenže i tak se furt zmenšuje pak mám třebav pátým kole tak malou že stačí jedna rána a je zas unavenej co mám přesně vylepšovat v tréniku a by to vydrželo?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Posilovat můžeš Sílu, Rychlost, Výdrž - na tu výdrž musíš posilovat, teď nevím jak to přesně je, chest apod. zvedáním toho závaží a mlácení do pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 musíš posilovat stamina a dobrý je i heart, takže si vyber trénink, který ti dané statistiky zvedne na max a využívej i trénery podle potřeby a zaplať si je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 No hlavne je dobry se nevycerpat v prvnich kolech. Je to simulator boxu, takze tohle je hodne realne. Pokud v prvnim kolech hodne utocis do krytu, tak se unavis a ve tretim uz sotva stojis - tohle presne bys zazil i ve skutecnosti. Musis v prvnich dvou kolech kolem soupere jen krouzit, otukavat ho a naopak cekt, az se unavi on. Mych 87 vitezstvi bez porazky to potvrzuje:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 metuj nemáš pravdu :D obvykle vítězím do 2-3 kola :D, takže mám jinou techniku boje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ok zkusím to no...štve mě že na easy vyhrávám v 1.kole a na medium bud vyhraju KO nebo prohraju KO a nebo prohraju na body kuli ty stamine... (jen tak uhybam sem tam rana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 ještě mám dotaz na hodně videích vidím pohled boxera(jako když jste ''připravený'' na KO) ale je to celej zapas ale kdyz du do nastave kamery tak tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.