playerPS Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak jsem se rozhodl, že tu budu přidávat Wallpapery které vytvořím. Jsou v rozlišení 1680x1050.Pokud bude mít někdo zájem mohu je zmenšit na velikost jakou si napíšete. Nejčastěji dělám wally s témate nějaké hry. 3. BlackTree 2. Need For Speed Shift 1. LittleBigPlanet Je to seřazeno od nejstarších. Doufám že se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 je to pekne, ale zda se mi to nejak preplacane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Změnil jsem název topicu, přidal Porsche a rozhodl se přidávat wally co vytvořím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Přidáno nové abstraktní pozadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 je to docela pekny myslim ze bys urcite mel pokracovat,pridavej dalsi sou fakt docela pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Mám tam jedno z tvé kolekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Dík, to potěší a povzbudí. Jinak pokračovat budu, ale ne tak že každej tejden dám novej wall (tolik času nemám), ale občas se tu něco objeví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ty NFS se me fakt libej :) to si sosam do Xka na pozadi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.