slavia440 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj možná už to tu je hodněkrát každopádně sem nenašel dostačujicí odpověd...dá se nějak připojit ps3 k lcd monitoru kde mám 2 dvi vstupy..a popřípadě jak se poté vyvede zvuk do mé 5.1 sestavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 HDMI přes redukci na DVI, zvuk nejlépe přes optiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Pripadne zvuk normalne pres cinche, ale budes mit 2.0 na vsechny kanaly (mam to tak ja a pokud nemas jinou moznost, tj. HDMI/optiku, tak to rozhodne neni spatne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavia440 Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 aha díky a nemohli byste mi říct nějakej obchod nebo kde to seženu?nebo na kolik me to tak vyjde?(redukce + to an ten zvuk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Hod to do Googlu, ma to kazdy obchod, ktery prodava kabely. Treba http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Kabely%5CHDMI (nebo muzes koupit treba jen vylozene malou redukci HDMI -> DVI, kterou nasadis na HDMI kabel, tu mam ja). Ten kabel nejaky-ten-plochy-PS-vystup -> 2x cinch jsem mel v baleni PS3 40GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Když nemáš velkou lcd a máš normální tv tak je to lepší s tim monitorem obraz je pěknej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slavia440
Ahoj možná už to tu je hodněkrát každopádně sem nenašel dostačujicí odpověd...dá se nějak připojit ps3 k lcd monitoru kde mám 2 dvi vstupy..a popřípadě jak se poté vyvede zvuk do mé 5.1 sestavy..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.