slavia440 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Ahoj možná už to tu je hodněkrát každopádně sem nenašel dostačujicí odpověd...dá se nějak připojit ps3 k lcd monitoru kde mám 2 dvi vstupy..a popřípadě jak se poté vyvede zvuk do mé 5.1 sestavy.. Citovat
0 tekken90 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 HDMI přes redukci na DVI, zvuk nejlépe přes optiku Citovat
0 .Den Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Pripadne zvuk normalne pres cinche, ale budes mit 2.0 na vsechny kanaly (mam to tak ja a pokud nemas jinou moznost, tj. HDMI/optiku, tak to rozhodne neni spatne). Citovat
0 slavia440 Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 aha díky a nemohli byste mi říct nějakej obchod nebo kde to seženu?nebo na kolik me to tak vyjde?(redukce + to an ten zvuk) Citovat
0 .Den Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Hod to do Googlu, ma to kazdy obchod, ktery prodava kabely. Treba http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Kabely%5CHDMI (nebo muzes koupit treba jen vylozene malou redukci HDMI -> DVI, kterou nasadis na HDMI kabel, tu mam ja). Ten kabel nejaky-ten-plochy-PS-vystup -> 2x cinch jsem mel v baleni PS3 40GB. Citovat
0 neo.a Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2009 Když nemáš velkou lcd a máš normální tv tak je to lepší s tim monitorem obraz je pěknej:D Citovat
Otázka
slavia440
Ahoj možná už to tu je hodněkrát každopádně sem nenašel dostačujicí odpověd...dá se nějak připojit ps3 k lcd monitoru kde mám 2 dvi vstupy..a popřípadě jak se poté vyvede zvuk do mé 5.1 sestavy..
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.