mickey69 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Hele mam 50.03 Gen - A ale najednou mne nefaka Vhs menu kdyz dam select co stim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Zkus dát Restore Default Setting a nahrát to tam znovku, nebo přejdi na CFWentabler - je lepší, až na to že nemá Recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 restore to default nepomuze... bude to asi chyba nekde jinde... to ze prejdes na enabler ti taky nic zasadniho neumozni... radej si na netu sezen GEN-A fix 2,3, nebo 4... treba ti to spravy ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nebo bych podle napsaneho typu CFW a poctu prispevku rekl, ze se jedna o ne moc zkuseneho cloveka, a tak se nabizi uvaha, zda-li nevypl PSP, cimz by se mu vymazal CFW. V takovemto pripade prosim opakuj vsechny kroky instalace CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 restore to default nepomuze... bude to asi chyba nekde jinde... to ze prejdes na enabler ti taky nic zasadniho neumozni... radej si na netu sezen GEN-A fix 2,3, nebo 4... treba ti to spravy ten nejde skusil sem vse jinak ISO CSO me funguje ale to VHS menu nejde:blink::blink::blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mozna to bude tim, ze PSP s videokazetama nema nic spolecneho a tak tam zadne VHS menu neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 An jn :D btw... nehrabal si se v Recovery menu ? je tam taková jedna položka s názvem "Use VSH menu" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 An jn :Dbtw... nehrabal si se v Recovery menu ? je tam taková jedna položka s názvem "Use VSH menu" ... No je to možný a do ****** co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 no pokud si to opravdu vypnul, tak zapni recovery a u téhle možnosti dej Enabled.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 recovery menu->confihuration-> Use VSH menu-> nastavit na Enabled Taky mě to ted napadlo :angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 no pokud si to opravdu vypnul, tak zapni recovery a u téhle možnosti dej Enabled.... no hezky ale jak zapnout recovery menu hm..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 vypni uplně PSP a drž R při zapínání, potom configuration a u USE VSH menu nastav enabled vidíš to, teď jsem to musel psát znova :D //EDIT: jo no jo, tak sry ..?? Když máš 5.03 Gen-A pomocí ChickHenu, tak to můžeš vypnout "na tvrdo" a zůstane ti tam CFW ?:roll: Aby ses nezbláznil, sem si toho nevšim, že má GEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 vypni uplně psp a drž r při zapínání thanx mocinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 vypni uplně PSP a drž R při zapínání' date=' potom configuration a u USE VSH menu nastav enabled[/quote']omg má 5.03 GEN... do Recovery menu se dostaneš tak, že při spuštěném 5.03 GENu stikneš select a dáš Recovery menu (ale teda nevím jak to uděláš, když ti vsh menu nejde xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 thanx mocinka hele nejde zapnout recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 vypni uplně PSP a drž R při zapínání' date=' potom configuration a u USE VSH menu nastav enabled[/quote'] ..?? Když máš 5.03 Gen-A pomocí ChickHenu, tak to můžeš vypnout "na tvrdo" a zůstane ti tam CFW ?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 omg má 5.03 GEN...do Recovery menu se dostaneš tak, že při spuštěném 5.03 GENu stikneš select a dáš Recovery menu (ale teda nevím jak to uděláš, když ti vsh menu nejde xD) SEm ************* ale co stim asi si to rozbít o hlavu ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 ..?? Když máš 5.03 Gen-A pomocí ChickHenu, tak to můžeš vypnout "na tvrdo" a zůstane ti tam CFW ?:roll: NE nezustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 KDO mi pomuze tak mu poslu body ale takové genius tu neni ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 KDO mi pomuze tak mu poslu body ale takové genius tu neni ze? Už jsem si tady docela spálil ruce, ale napadlo mě nainstalovat CFWEnalber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Už jsem si tady docela spálil ruce' date=' ale napadlo mě nainstalovat CFWEnalber[/quote']NO díky ale chtěl bych jít na jistotu soory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 tak to psp normalne vypni a nainstaluj GEN znovu a pri instalaci tam zmackni R nebo L at se ti to cele prepise. treba to pak pujde.. MY se tu akorat snazime pomoct resit TVUJ problem. Jestli se ti to tu nelibi tak si jdi cvicit spanelstinu na offiko stranky vyvojaru GENu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 tak to psp normalne vypni a nainstaluj GEN znovu a pri instalaci tam zmackni R nebo L at se ti to cele prepise. treba to pak pujde.. NO to uz sem zkousel jak vidim moc odborníku přes 5.03 GEN - A NENí ( nic proti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickey69
Hele mam 50.03 Gen - A ale najednou mne nefaka Vhs menu kdyz dam select co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts