shadow.wizard Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nazdar, po dlhsej dobe opat pisem a vrelo dufam, ze mi niekto dobre poradi. Posledne 2 roky som menil lacne sluchadla ako na beziacom pase, nakolko mi nevydrzali ani 6 mesiacov. Preto chcem konecne zainvestovat do kvalitnejsich sluchadiel na pocuvanie hudby. Cakam na vase tipy ;) Diky moc... Co sa tyka mojej cenoveho topu, maximalne 1500 Sk/50 Euro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 bud koss nebo sannhaiser ci jak se to pise... ja mam KOSS SPARKPLUG a totane spokojeny hlavne kvuli dozivotni zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Já mám už 3 roky Koss porta pro, ale znova bych do nich už asi nešel, volil bych spíš sluchátka sennheiser px 100, 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Koss Porta Pro... uzasny sluchatka.. mel sem aji spark plugy, ale asi sem to prehanel a mel sem z nich zanet stredniho ucha... uz nikdy... Já mám už 3 roky Koss porta pro, ale znova bych do nich už asi nešel, volil bych spíš sluchátka sennheiser px 100, 200. mel sem na usich oboje a spis bych volil px100, px200 sou sice uzavreny ale maj mnohem horsi zvuk... _____________________ jestli klidne investujes vic, tak tohle sou asi nejlepsi sluchatka co sem zatim mel na usich.. http://www.akg.com/personal/K_518_DJ,pcatid,4,pid,16,_psmand,1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ja doporucim - jak jinak - Koss Porta Pro.. Jsem s nima spokojen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 mel sem na usich oboje a spis bych volil px100, px200 sou sice uzavreny ale maj mnohem horsi zvuk... ...počkej ted nechápu, které myslíš že hrají húř... ...podle mě jak kossy tak senny jsou oboje velice dobré sluchátka (taky jsem mel senny px100 na uších), ale asi jak stárnu tak mě basy (kossy) už nebaví a spíše bych volil prokreslené výšky (senny) Každopádně ať si pořídí jakákoliv sluchátka z výše jmenovaných tak určitě neprohloupí:!: to musíš uznat 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ...počkej ted nechápu, které myslíš že hrají húř......podle mě jak kossy tak senny jsou oboje velice dobré sluchátka (taky jsem mel senny px100 na uších), ale asi jak stárnu tak mě basy (kossy) už nebaví a spíše bych volil prokreslené výšky (senny) Každopádně ať si pořídí jakákoliv sluchátka z výše jmenovaných tak určitě neprohloupí:!: to musíš uznat 8) px200 maji mnohem horsi kvalitu zvuku nez px100... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 mam Sennheiser CX-300 II a super a Sennheiser PX-100 a taky super.... ted se rozhodni jakej typ sluchatek chces.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 px200 maji mnohem horsi kvalitu zvuku nez px100... ano to už jsem někde četl, promin že jsem hned nepochopil:roll::) mam Sennheiser CX-300 II a super a Sennheiser PX-100 a taky super.... ted se rozhodni jakej typ sluchatek chces.... ...a které ti připadají z vlastní zkušenosti lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Rad by som zobral sluchadla, ktore dobre zvyraznuju basy... Dik za tipy zatial ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Rad by som zobral sluchadla, ktore dobre zvyraznuju basy... Dik za tipy zatial ;-) V tom případě Koss porta pro, navíc nyní jdou koupit kolem 800Kč bez doživotní záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 no jasny ze zvukove jsou lepsi PX 100, hlavne jsou znat basy.... ale zas nemohl bych jit na ulici s tkovym kramem pres hlavu....mam to na domaci poslech a na ven CXka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 V tom případě Koss porta pro, navíc nyní jdou koupit kolem 800Kč bez doživotní záruky Dozivotni zaruka je vzdy a u kadeho. Nemusis mit zadny papirek k tomu. Jen pokud jsi registrovany (mel jsi k nim primo papir), tak platis manipulacni poplatek 50Kc, namisto 300Kc. Jinak, pokud by jsi radeji basy, tak tady neni co resit - Kossy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Dozivotni zaruka je vzdy a u kadeho. Nemusis mit zadny papirek k tomu. Jen pokud jsi registrovany (mel jsi k nim primo papir), tak platis manipulacni poplatek 50Kc, namisto 300Kc.Jinak, pokud by jsi radeji basy, tak tady neni co resit - Kossy. Je to možné, v té době kdy sem ty sluchátka kupoval jeste registrační kody nebyly - dostals certifikát doživotní záruky, a bez nej ti je neopravili (pouze za peníze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Já mám tyhle jsem spokojený: http://www.sluchatka.net/118-jivo-jellies----levna-in-ear-sluchatka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mam Koss Porty Pro, som s nimi velmi spokojny, len niekedy z nich treba vytiahnut nejaky ten vlas a po dlhsom case (2-3 hod) z nich hrozne bolia usi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Já mam KOSS Spark Plug, naprosto spokojenej, kupoval jsem je právě kvůli basám :) Jenom s tou doživotní zárukou, potvrdit si jí můžou všichni na stránkách KOSS, ale kupoval jsem dvoje stejný sluchátka, jenom jedny se zárukou 24 měsíců a druhý s doživotní, maj jinej tvar koncovky, jestli chcete udělám fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Takze vsechny Porty Pro maji dozivotni zaruku - nevim jak jine, ale porty pro ji maji vsechny. Jediny rozdil u registrovaneho je, ze manipulacni poplatek je u nej 50 Kc, namisto beznych 300*Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 ja bych doporučil Kossy UR-18 (nebo i novší verze) nebo 5.1 sluchadla Teac HP-11 <-- tedka mám na filmy,hudbu je to hodně dobré.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jo, koss porta pro jsou dobrý sluchátka, škoda že jsem je nechal v Itálii.. Teď jsem si koupil skullcandy lowrider a musím říct, že jsou na bassy úplně bezvadný, ale zase jsou dost velký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Skor by som chcel nejake tie mensie prenosne sluchatka... Koss Porty aj PX 100 ci 200 su pre mna trosku velke... Urcite exisutuju aj nejake kvalitnejsie mensie sluchatka... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 měl jsem koss spark plugy dobrý sluchátka divný špunty xD celkem dobrý zvuk ale bassy byli takový moc zkreslený(předuněný) ted mám Sennheiser CX300II ... zvuk suprovej ... kvalitní matroš co se týče kabelů (levnější špunty maj hodně nekvalitní kabely a dost se ničí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Skor by som chcel nejake tie mensie prenosne sluchatka... Koss Porty aj PX 100 ci 200 su pre mna trosku velke... Urcite exisutuju aj nejake kvalitnejsie mensie sluchatka... ;) Podle toho co píšeš tak ty Sennheiser CX-300 II by byly pro tebe jasná volba, malé, pěkné, zvukově snad kvalitnější než koss porta pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Rozmyslal som nad tymito - > http://www.mp3.sk/sennheiser-mx-660-black-p-102099.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 rozhodně nějaké Sennheiser... dle mého názory jsou o dost kvalitnější než Kossy osobně mám špunty CX 500 a lepší sluchátka jsem nikdy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.