yooon Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Cau, otazka: Muzu pouzivat Fat baterku ve Slimce? Logicky to viko asi nepujde zavrit - to se da pridrzet nebo koupit nejaky nahradni kryt. Spis jestli se to nepodela nejak, nezkratuje bo neco. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 samozrejmne muzes ale riskujes ze se ti to znici mne se to stalo moje baterka byla vybita a skusil sem kamosovu baterku a pokazil sem mu ji a psp jelo mjenom na nabijecce....... kup si normalni baterku na slimko nebo se ti to brzo pokazi......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yooon Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Dik za info Znamy pouziva fat baterii jako Pandoru a normalne s tim flahuje Slimy a vsechno. Tak jsem si rikal, ze by to mohlo fungovat i na delsi hrani. Ma nekdo dalsi sve zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 ja mel nahradn baterku z fata 1800 a jela krasne a je blbost aby si si tim pokazil psp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yooon Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 ja mel nahradn baterku z fata 1800 a jela krasne a je blbost aby si si tim pokazil psp.... Vitana pozitivni zprava dik =D J taky jsem to dotedka predpokladal jako normalni - jeste checknu napeti na bateriich a tak, jestli to je stejny tak by to snad melo byt v pohode - Slimka zere trochu jinak energii nex fatko ne? uvidime, co reknou dalsi =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 samozrejmne muzes ale riskujes ze se ti to znici mne se to stalo moje baterka byla vybita a skusil sem kamosovu baterku a pokazil sem mu ji a psp jelo mjenom na nabijecce.......kup si normalni baterku na slimko nebo se ti to brzo pokazi......... blbost... baterka už mohla bejt prostě vymlácená.. přesně tohle se mi stalo se starou baterkou v PSP Fat.... tenhle problém byl dost u baterek, který byly předělaný na Pandoru... stačí ji vyzkratovat a funguje dál >_< jinak na PSP Slim samozřejmě existuje speciální krytka baterie, která dovolí mít baterii z PSP Fat ve SLim... a 1800 mAh vydrží na PSP Slim kolem 6h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yooon Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 blbost... baterka už mohla bejt prostě vymlácená.. přesně tohle se mi stalo se starou baterkou v PSP Fat.... tenhle problém byl dost u baterek, který byly předělaný na Pandoru... stačí ji vyzkratovat a funguje dál >_<jinak na PSP Slim samozřejmě existuje speciální krytka baterie, která dovolí mít baterii z PSP Fat ve SLim... a 1800 mAh vydrží na PSP Slim kolem 6h Okay dik Tekken-sane. =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yooon
Cau, otazka:
Muzu pouzivat Fat baterku ve Slimce? Logicky to viko asi nepujde zavrit - to se da pridrzet nebo koupit nejaky nahradni kryt.
Spis jestli se to nepodela nejak, nezkratuje bo neco.
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts