placek Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Tak Dark Corners je ke stažení.A zatím nemá region lock.Tak stahujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 date nekdo hordu? chtel bych dosahnout 50lvl, ale to je asi nemozny :D...ve 4 čechách, by to mohlo bejt good...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louli Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 dal bych svama ale dosel mi gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 date nekdo hordu? chtel bych dosahnout 50lvl, ale to je asi nemozny :D...ve 4 čechách, by to mohlo bejt good...:) Nemožný?Možná na Insane. Hm...jinak zítra budu celý den hrát Hordu.Sice budu hrát nějaký Private se světovou špičkou,ale nějaká chvilka se najde i na hraní s klukama z Čech.(kdo má pořád poslouchat tu slangovou americkou angličtinu,že?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ja jsem pro kazdou spatnost tak bych sel napiste kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Ahoj nevíte nekdo jak se dají v hordě nastavit BOTY jestli to vubec jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 v hordě boti nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Ahoj nevíte nekdo jak se dají v hordě nastavit BOTY jestli to vubec jde To by se mi docela líbilo kdyby to šlo.Ale bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 nedáte hordu dneska vecer nebo zitra? kdyztak nick F4RR3LLcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Dnes mi to nevyjde,ale zítra jsem v Hordě od rána 9 do večera.Mám všechny mapy.A budeme 2 hráči,takže tři další se můžou připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 ok...máš live nick normálně placek že? ;) přidám si tě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Nick mám roman2277. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Já bych zítra určitě dal, jsem u vlny 37 a nejsou lidi, co by to se mnou dohráli, DLC žádné nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Nejsou lidi hlavně z Čech to máš recht.Taky to kvůli tomu musím hrát jen s američanama apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.