tekken90 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Zítra by měl bát přístupný na PSN info: Sony is about the launch a new firmware update for the PS3. Available for download tomorrow, the new firmware 2.80 will be a basic update. No major new additions will be made available. There are a few fixes to increase performance such as faster Trophy synchronization and faster XMB loads. Sony will, of course, make an official post either tonight about Firmware 2.80 or early tomorrow to let us know it’s coming later in the day. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Chtelo by to, aby vychytali pristup do systemu bez nutnosti opustit hru... To me dost stve. Mozna nekdy. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konsty Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Lidi po nainstalovani 2.80 se mi zacli dit veci hraji online CoD4 a najednou se mi PS3 vypne behem hry a jen cervene blika dioda a nebo me to porad odhlasuje ze site a vubec netusim co muzu delat poradi mi nekdo preci jen kupovat nove PS3 se mi nechce diky za rady :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Zkusit restore defeaut setings , format HDD a pak uz jen snad reklamaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konsty Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 to ted delam ale trava to pres 2h tak uvidim jeste mi bylo receno tu 2.80 prinstalovat rucne pres PC a Flashku tak to taky zkusim jelikoz si myslim ze to neni mechanicka zavada zacalo to po stazeni 2.80 tak snad se to nejak rozbeha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.