jimbostorm Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Cz Šlo by nějak zvíšit počet userbarů v podpisu???:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonalisaCZ Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Však to jde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Jde, ale přečti si pravdila fora :D Podpis:Zákaz reklám v podpise (odkazy na cizí stránky, fóra apod.), jedine so zvolením Administrátora. Zákaz videí z youtube v youtube tagu. Obrázky všechny dohromady max. 400kb V podpise můžete mít obrázek max o rozlišení 550*250, případně max 5 userbarů Při porušení pravidel pro podpis může mod bez upozornění podpis smazat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 musis je spojit pr v malovani(proti pravidlum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonalisaCZ Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 J viděl jsem takhle asi 6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 jj, ale ty to radsi nezkousej:-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonalisaCZ Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Mě stačí muj smile :D a tobě asi nic :) co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 jj pozdejc dam podpis ale ted jsem na mobu... a co je ten yt.com tag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Tak to by snad stačilo ne? On se ptal jestli si může dát do podpisů víc userbarů a vy se tady bavíte o tom co tam máte vy a na co je yt.com tag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimbostorm Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Tj ale když chci vložit 4. tak mi to píše max. 3 images Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 tak si dej do jednoho obrázku... program Malování doufám znáš :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.