MonalisaCZ Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj, Tak co radí jite ? :wohow: Já nevím co si mám vařit už :D , no jinak nejčastěji to jsou placky bramborove nebo špagetky s masíčkem a vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 nejrači jim zbytečný topicy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 slané:knedlo vepřo zelo sladké:skořicové placky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonalisaCZ Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Ano pravda ale tak rád bych měl inspiraci víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 chjo, tohle forum už neni co má bejt:roll::wohow:ale abych nebyl off tak já nejraději, smažený věci a hlavně aby v tom bylo maso:wohow:řízek,smažák,ale taky špagety a různý těstoviny, ale vystačim si i s rohlíkem se šunkou+sýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 OMG to je ale topik No nejradsi konzumuju Rizek nebo buchty s konopim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 co si delam doma kdyz mam uz dlouho nebyla nakoupit a nic moc tu nneni tak si zapecu rohliky se syren v troube naliju na to kecup a snim to, a jinak michany vajicka se vsim co najdu co se da jist a chutna mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 ja vecinou doma zeru spagety nebo podobny rychly srajdy:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Ty voe by mě zajímalo kolik procent uživatelu CF zvládne udělat i primitivn řízek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 to ja nevarim to dela fotr:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Ty voe by mě zajímalo kolik procent uživatelu CF zvládne udělat i primitivn řízek :D tak zatim je tady 1% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Náhodou, já si umím řízek, smažák a takový smažený udělat atd... ae pizzerii mám za rohem a tam si dám pizzu nebo nějakou omáčku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Náhodou, já si umím řízek, smažák a takový smažený udělat atd... ae pizzerii mám za rohem a tam si dám pizzu nebo nějakou omáčku..jj taky, náhodou taky někdy dělám i večeřy:D ale to musím mít náladu a hlavně čas,což když sedim upc bo xboxu nemám:D jinak na pizzu em taky zapoměl, taky good food, nj vlastně fast food:) Mekáč a KFC 4EVER!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 to jo ale ja to mam daleko a sem hrozne linej takze nejvic jim asi doma:Dudelam to na co mam chut a to co je dobry a rychly a jednoduchy jinak ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 rád smažím řízky na rozpaleným Core xku :blink: to pak je bašta :roll: však počkejte až dojde dante :roll: já to tu neřeším :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 dantemu mu prej jede net po 2 dnech a hrozne mu pada tak nevim jak to tu lockne:(ale snad pojede esi sem to dobre pochopil tak mu nejde:(kdo tu pak ma rozdavat karty?no ale abych nebyl zas az tak OT tak si asi dojduudelat neco k jidlu a budou to prave ty rohliky s tim syrem asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Nejraději jím jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Takový to jak má tohle a tohle ale když to uvaříte tak je to dobrý :chef::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Jim vsechno co neni vylozene k zbliti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Proč hned locknout? Jinak dokážu udělat většinu jídel, ale málokdy se mi s tím chce rýpat, takže často skončím u pizze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 nejim...je to zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.