Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co rádi jíte?

MonalisaCZ

Recommended Posts

chjo, tohle forum už neni co má bejt:roll::wohow:ale abych nebyl off tak já nejraději, smažený věci a hlavně aby v tom bylo maso:wohow:řízek,smažák,ale taky špagety a různý těstoviny, ale vystačim si i s rohlíkem se šunkou+sýr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou, já si umím řízek, smažák a takový smažený udělat atd... ae pizzerii mám za rohem a tam si dám pizzu nebo nějakou omáčku..
jj taky, náhodou taky někdy dělám i večeřy:D ale to musím mít náladu a hlavně čas,což když sedim upc bo xboxu nemám:D jinak na pizzu em taky zapoměl, taky good food, nj vlastně fast food:) Mekáč a KFC 4EVER!!!
Odkaz ke komentáři

dantemu mu prej jede net po 2 dnech a hrozne mu pada tak nevim jak to tu lockne:(ale snad pojede esi sem to dobre pochopil tak mu nejde:(kdo tu pak ma rozdavat karty?no ale abych nebyl zas az tak OT tak si asi dojduudelat neco k jidlu a budou to prave ty rohliky s tim syrem asi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu