miny10 Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Pomoc potrebuju poradit kdyz zapinam psp tak mam jen cernou obrazovku a zachvili se mi psp vypne ale kdyz vyndam pam. kartu tak se mi to spusti normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 bud mas na karte moc pluginu nebo neco zleho .. nejlepsi bude kdyz kartu zformatujes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Nedělal si s tim něco?? Něco s flash. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 nene .. to bude jak sem rikal .. kdyz na kartu narvu nejakej jinej plugin kterej se napr pere s dalsim tak me to taky dela(delalo aspon teda :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Duben 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 jo smazal sem nejaky plugin a je to dobr diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miny10
Pomoc potrebuju poradit kdyz zapinam psp tak mam jen cernou obrazovku a zachvili se mi psp vypne ale kdyz vyndam pam. kartu tak se mi to spusti normalne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts