honzaziky Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj mám 8Gb Pam. Kartu od sandisk ultra 2 15MB/s a kdyz tak dam na to hry tak mi to pak ukaze ze tam mam asi jen 2 nebo 3 z 5 treba nevite co stim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 zkoušel si jí naformátovat v psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 zkoušel si jí naformátovat v psp ? jo zkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Stava se to u vsech her, nebo jen u nekterych konkretnich? Ja sem pred nedavnem nahraval do psp mnoho her, vsechny se zobrazili, az na jednu - MIAMI VICE - a problem byl prave v image hry, tj. byl nejak poskozeny a NEZOBRAZIL SE MI V MENU PSP. Stalo se mi to jeste u jinych her (uz nevim u kterych) a jedine co pomohlo bylo, ze sem si je stahnul znovu odjinad... A funguji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 No hlavně na aukru prodávali vadné paměťovky, které normálně fungují, ale v PSP zobrazují jen jednu, nebo dvě hry ze seznamu, takže jestli jsi to kupoval na aukru, můžeš kupovat paměťovku novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaziky
Ahoj mám 8Gb Pam. Kartu od sandisk ultra 2 15MB/s a kdyz tak dam na to hry tak mi to pak ukaze ze tam mam asi jen 2 nebo 3 z 5 treba nevite co stim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts