honzaziky Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj mám 8Gb Pam. Kartu od sandisk ultra 2 15MB/s a kdyz tak dam na to hry tak mi to pak ukaze ze tam mam asi jen 2 nebo 3 z 5 treba nevite co stim
0 Cartman182 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 zkoušel si jí naformátovat v psp ?
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 zkoušel si jí naformátovat v psp ? jo zkousel
0 penthaler Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Stava se to u vsech her, nebo jen u nekterych konkretnich? Ja sem pred nedavnem nahraval do psp mnoho her, vsechny se zobrazili, az na jednu - MIAMI VICE - a problem byl prave v image hry, tj. byl nejak poskozeny a NEZOBRAZIL SE MI V MENU PSP. Stalo se mi to jeste u jinych her (uz nevim u kterych) a jedine co pomohlo bylo, ze sem si je stahnul znovu odjinad... A funguji...
0 endhalf Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 No hlavně na aukru prodávali vadné paměťovky, které normálně fungují, ale v PSP zobrazují jen jednu, nebo dvě hry ze seznamu, takže jestli jsi to kupoval na aukru, můžeš kupovat paměťovku novou...
Otázka
honzaziky
Ahoj mám 8Gb Pam. Kartu od sandisk ultra 2 15MB/s a kdyz tak dam na to hry tak mi to pak ukaze ze tam mam asi jen 2 nebo 3 z 5 treba nevite co stim
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts