honzaziky Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Mam novou pam 8 Gb dal sem ji formatovat a pak sem tam dal hry a ukazalo mi to jen nejaky tak sem to dal znova formatovat a psp najednou nic zapnuho ale nic se nestane jen se rozsviti a obraz je burt cernej co stim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 a to bych nezvladnul tak prehrat fW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Potrebujes upravenou baterii (pajkou nebo jinym - flashlym PSP, ktere na to ma desku) a na karte soubory (ktere udelas bud na jinym - flashlym PSP nebo pres program na PC).. Pokud nemas po ruce jine - opet flashle :D PSP, tak je lepsi napsat flasherovi.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Pokud nemas k dispozici druhe PSP, kde by jsi mohl vytvorit pandoru - ci pokud nemas pandoru, tak ne. A pokud jsi bricknul neflashnutelne PSP, tak to neprehrajes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 ještě zkus PSP zapnout bez karty a nabíječky pouze na nabíječce a případně se zkusi dostat do Recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 ještě zkus PSP zapnout bez karty a nabíječky pouze na nabíječce a případně se zkusi dostat do Recovery menu to uz sem skousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Pokud nemas k dispozici druhe PSP, kde by jsi mohl vytvorit pandoru - ci pokud nemas pandoru, tak ne.A pokud jsi bricknul neflashnutelne PSP, tak to neprehrajes. flasnute sem to mel takze by to melo jiz znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 A prave proto sem takovim lamam vzdycky v recovery deaktivoval vsh menu :D Pokud si to mel flashle tak neni problem si myslim opravit to pandorou , kontaktuj nejakyho flashera :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 A prave proto sem takovim lamam vzdycky v recovery deaktivoval vsh menu :D Presne tak :) Ja to tak take delam - vyhnou se pak problemum s formatem flashe, ci s podtaktovanim CPU a naslednym sekanim PSP (cas od casu tu ale je i takovy dotaz :) ). Jinak samozrejme jak radi romeno - mrkni mi do podpisu a napis nejakemu flasherovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Presne tak :) Ja to tak take delam - vyhnou se pak problemum s formatem flashe, ci s podtaktovanim CPU a naslednym sekanim PSP (cas od casu tu ale je i takovy dotaz :) ).Jinak samozrejme jak radi romeno - mrkni mi do podpisu a napis nejakemu flasherovi. Tak to si i ty ne a jeste mi rikal kamos ze jeho koleka je prej taky nejakej flasher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Ano, jsem to treba i ja - v Praze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaziky
Mam novou pam 8 Gb dal sem ji formatovat a pak sem tam dal hry a ukazalo mi to jen nejaky tak sem to dal znova formatovat a psp najednou nic zapnuho ale nic se nestane jen se rozsviti a obraz je burt cernej co stim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts