honzaziky Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2009 Mam novou pam 8 Gb dal sem ji formatovat a pak sem tam dal hry a ukazalo mi to jen nejaky tak sem to dal znova formatovat a psp najednou nic zapnuho ale nic se nestane jen se rozsviti a obraz je burt cernej co stim
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 a to bych nezvladnul tak prehrat fW?
0 kweensey Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Potrebujes upravenou baterii (pajkou nebo jinym - flashlym PSP, ktere na to ma desku) a na karte soubory (ktere udelas bud na jinym - flashlym PSP nebo pres program na PC).. Pokud nemas po ruce jine - opet flashle :D PSP, tak je lepsi napsat flasherovi.. ;)
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Pokud nemas k dispozici druhe PSP, kde by jsi mohl vytvorit pandoru - ci pokud nemas pandoru, tak ne. A pokud jsi bricknul neflashnutelne PSP, tak to neprehrajes.
0 tekken90 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 ještě zkus PSP zapnout bez karty a nabíječky pouze na nabíječce a případně se zkusi dostat do Recovery menu
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 ještě zkus PSP zapnout bez karty a nabíječky pouze na nabíječce a případně se zkusi dostat do Recovery menu to uz sem skousel
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Pokud nemas k dispozici druhe PSP, kde by jsi mohl vytvorit pandoru - ci pokud nemas pandoru, tak ne.A pokud jsi bricknul neflashnutelne PSP, tak to neprehrajes. flasnute sem to mel takze by to melo jiz znovu
0 Moderators romeno Odesláno Červen 25, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 A prave proto sem takovim lamam vzdycky v recovery deaktivoval vsh menu :D Pokud si to mel flashle tak neni problem si myslim opravit to pandorou , kontaktuj nejakyho flashera :)
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 A prave proto sem takovim lamam vzdycky v recovery deaktivoval vsh menu :D Presne tak :) Ja to tak take delam - vyhnou se pak problemum s formatem flashe, ci s podtaktovanim CPU a naslednym sekanim PSP (cas od casu tu ale je i takovy dotaz :) ). Jinak samozrejme jak radi romeno - mrkni mi do podpisu a napis nejakemu flasherovi.
0 honzaziky Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Presne tak :) Ja to tak take delam - vyhnou se pak problemum s formatem flashe, ci s podtaktovanim CPU a naslednym sekanim PSP (cas od casu tu ale je i takovy dotaz :) ).Jinak samozrejme jak radi romeno - mrkni mi do podpisu a napis nejakemu flasherovi. Tak to si i ty ne a jeste mi rikal kamos ze jeho koleka je prej taky nejakej flasher
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Ano, jsem to treba i ja - v Praze :)
Otázka
honzaziky
Mam novou pam 8 Gb dal sem ji formatovat a pak sem tam dal hry a ukazalo mi to jen nejaky tak sem to dal znova formatovat a psp najednou nic zapnuho ale nic se nestane jen se rozsviti a obraz je burt cernej co stim
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts