penthaler Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Chtel jsem se zeptat, zda uz nekdo tuhle hru hral - hraje atd. Vcera vysla do sveta, zatim jsem mel jen cas nahrat ji do nds, ale uz se na ni velmi tesim... Navazuju na tema od MOKI (http://console-forum.net/showthread.php?t=58546), jelikoz se mi uz dle videjka zda tahle hra jako absolutni narez... Jdu testovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Hrál sem, ale moc mě to nechytlo. Sem holt zhýčkanej z PSP. Na DS se vrátim asi až budou nový Pokémoni, nebo novej Ace Attorney nebo zkusim novýho Megamana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Tak konecne jsem se k tehle hre dostal. + ma zvlastni zpusob tutorialu - postupne se odblokovava v menu hry + overlord neni nikdo jiny nez hrac samotny - clovek si chvilema pripada jako GOD :D + grafika + originalni napad - sem tam se spatne ovlada (kliknu v menu na polozku, otevre se jina, scrolovani v menu pres sipku je taky dost sileny) - preview na internetu bylo mnohem lepsi nez samostatna hra - coz je pro me zklamani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Zdar, no vypadalo to parádně, ale moc mě to (zatím) nezaujalo. Ale neměl jsem na hraní čas, takže z toho třeba vyleze víc. Na IGN to mělo tuším sedm-a-půlku, a kritizovali to za blbý ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 mě hra i chytla hlavně se mi líbí to ovladání a grafika taky parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Hmmm blbý ovládání to se mužou jít vycpat když je to hlavní priorita DSka. Jinak vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.