Kapr Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 jak je nahore...Michael Jackson umrel:(to asi nikdo necekal:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 už se o tom asi půl hodiny bavíme na chatu... a pořád není nic potvrzeno... jinak jak napsal rybák... z černocha se stal bělochem, tak třeba vstane z mrtvých :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 už se o tom asi půl hodiny bavíme na chatu... a pořád není nic potvrzeno...jinak jak napsal rybák... z černocha se stal bělochem, tak třeba vstane z mrtvých :D podle toho co pisou a davaj na BBC a jinde na netu uz je:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 potvrzeno :-( http://kultura.idnes.cz/zpevak-michael-jackson-zemrel-zastavilo-se-mu-srdce-fhu-/hudba.asp?c=A090626_001520_hudba_jaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jedno památeční :) KOnL5c8LMqM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jn..... R.I.P =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 né že bych ho měl rád, ale fakt pálka...toto sem teda v žádném případě nečekal:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Tahle zpráva mě poránu porazila. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Jako že jsem přiznivcé jiného stylu muziky táta tohohle zpěváka poslouchal snad furt prej i za mlada byl velice populární takže ho znám docela mě to mrzí uznám zpívat uměl a jehO thriller se proslavil po celém světe.jediné co mu vyčítám změna barvy kůže,mělz z toho akorát problémy jako např. rakovin lůže,spoustu operací atd. JIank Michael Jackson - Best Zpěvák a řekl bych že se chytl i v našem moderním stoleí RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Oh a to jsme se na něj dívali nedávno ve škole na dokument všichni se mu smáli ( já a pár lidí ne ) no a ted už není mezi námi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 bílej nebo černej, stejně byl, je a bude legenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 :cry:To snad ne! Můj černo-bílej bratr už je pryč.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Mimochodom aby som to uviedol na spravnu mieru. Michael Jackson nemal bielu pokozku z plastickych operacii, ale preto, lebo mal vrodenu chorobu "Vitiligo". Ma to asi 1% obyvatelstva. Prejavuje sa to bielymi flakmi po celom tele. Na tvari mal par flakov, najprv to kryl ciernym make-upom a neskor uz len bielym. Toto si myli vela ludi takze bielu pokozku nemal z plastickych operacii :) (Je to na ceskej wikipedii) Clovek mi to nebol moc sympaticky ale pesnicky robil dobre :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na Drž hubu kreténe nikdo si nezaslouží umřít. Kéž bys byl na jeho místě ty a on nás bavil po dalších pár let.... od Jacksona sem měl pár orig alb a jeho smrt mě dneska nemile probudila když to řikali ve snídani s novou. Jinak četl jsem že kůži neměnil za pomoci plasiky ale prepumpovanim sve krve a transplantaci kostni drene s pouzitim nejakeho hormonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessie5 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 taky mě to hned po ránu zaskočilo :( Sice jsem ho neposlouchala ale pár písniček se mi moc líbí. Byl to užasnej zpěvák a tohle nikdo nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 nj kral popu zemrel :cry: jinak je to velka škoda :( alesek__ : omg ty si takovej debil ! nechapu jak ti muze bejt 19 !!! kdyby si aspon umel cist! Pedofil se onim jen rikalo, zadnej pedofil nebyl! Neprohrál žádnej soud ohledně pedofile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 sice jsem ho moc nemusel... ale ať žije král ! http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU http://www.youtube.com/watch?v=XVJBleN7L7o&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Legenda odesla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Na MTV DANCE mu dávají uctu na pamatku MIchaela Jacksona pouštenim všech jeho písniček.Je to veliká škoda Král Popu zemrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 nevíte někdo naco umřel? stářím? edit: už jsem to našel na netu.:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Zástava srdce .... EDIT: jinak zde http://www.novinky.cz/kultura/172226-popovy-kral-michael-jackson-zemrel-na-zastavu-srdce.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 to je bude to bez nej takovy jiny:(...aspon nam udelal nezapomenutelnej uvod v gta:vice city:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Je to rána.. Dozvěděl jsem se o tom až ve škole a myslím, že bude všem lidem chybět, i když se o něm nemluvilo někdo zrovna hezky... //Nechápu dementa, kterej tu psal, že je dobře, že zemřel.. Jak to může někdo napsat twle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na Škoda slov na tebe, jen snad ať si jdeš vymejvat mozek svým technem... Dozvěděl jsem se to dneska ráno v autě cestou do školy. Nejdřív mi naskočila husí kůže, protože jsem si myslel, že je to nějakej blud... Ale pak mě to rozbrečelo. Byl to jeden z mých 4 nejoblíbenějších hudebních interpretů a osobností, kterých si vážím. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts