Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Michael Jackson UMREL:(:(:(

Kapr

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jako že jsem přiznivcé jiného stylu muziky táta tohohle zpěváka poslouchal snad furt prej i za mlada byl velice populární takže ho znám docela mě to mrzí uznám zpívat uměl a jehO thriller se proslavil po celém světe.jediné co mu vyčítám změna barvy kůže,mělz z toho akorát problémy jako např. rakovin lůže,spoustu operací atd. JIank Michael Jackson - Best Zpěvák a řekl bych že se chytl i v našem moderním stoleí RIP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodom aby som to uviedol na spravnu mieru. Michael Jackson nemal bielu pokozku z plastickych operacii, ale preto, lebo mal vrodenu chorobu "Vitiligo". Ma to asi 1% obyvatelstva. Prejavuje sa to bielymi flakmi po celom tele. Na tvari mal par flakov, najprv to kryl ciernym make-upom a neskor uz len bielym. Toto si myli vela ludi takze bielu pokozku nemal z plastickych operacii :) (Je to na ceskej wikipedii)

Clovek mi to nebol moc sympaticky ale pesnicky robil dobre :)

Odkaz ke komentáři

konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na

Drž hubu kreténe nikdo si nezaslouží umřít. Kéž bys byl na jeho místě ty a on nás bavil po dalších pár let....

od Jacksona sem měl pár orig alb a jeho smrt mě dneska nemile probudila když to řikali ve snídani s novou.

Jinak četl jsem že kůži neměnil za pomoci plasiky ale prepumpovanim sve krve a transplantaci kostni drene s pouzitim nejakeho hormonu.

Odkaz ke komentáři

konecne....homosexualni pedophil a navic vypadal jak prase, umela drzka zasr,,,na

Škoda slov na tebe, jen snad ať si jdeš vymejvat mozek svým technem...

Dozvěděl jsem se to dneska ráno v autě cestou do školy. Nejdřív mi naskočila husí kůže, protože jsem si myslel, že je to nějakej blud... Ale pak mě to rozbrečelo. Byl to jeden z mých 4 nejoblíbenějších hudebních interpretů a osobností, kterých si vážím. :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu