BananaYoe Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Koukám že tady není téma o téhle super vypadající gamesce. Má to prý vyjít někdy teď v létě a trailer na to vypadá dost dobře. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32381 Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Vypada to moc pekne. ^^ Za tech par korun na PSN to mozna stat bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Na TRINE uz cakam nejaky piatok, takze sa dost tesim :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 prej ma vyjit i pro x360 je to pravda ... jinak vypada hodne dobre a osobne se tesim na coop ten bude luxusni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 PC a PS3 ... ziadny X360 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ahojte Lidičky, tak už máte stáhnutou hru Trine na PS3 ? Tjo předevčírem jsem stáhl, včera měl čas tak k tomu sedl v noci, tjo a bylo vymalováno, nemoh jsem se o ní odlepit a jít spát :D ta hra je kouzelná, krásná, hratelná :wohow: Je to soustečko pro milovníky old skool arkád. Arkáda s přimontovaným fyzikálním enginem. V tomto případě vysolené sumy peněz opravdu nelituji. Ta hra mne na ps3 překvapila i když jsem ji před nějakou dobou už viděl na pc! Jaké jsou vaše dojmy z Trine? už jste zabili prvního bosse? máte už nějaké trofeje? pište! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 nemáš tam nějakej ten volnej slotík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 nemáš tam nějakej ten volnej slotík ? myslíš jako slotík ku získání hry jinak než za plnou cenu? ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 no přesně to jsem myslel, za 120 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Vypada to moc pekne. ^^ Za tech par korun na PSN to mozna stat bude. Těch pár korun je konkrétně kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Těch pár korun je konkrétně kolik ? je to 599 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 je to 599 CZK Jo ale když si to koupim (jako že už jsem to koupil) tak to můžu nechat někomu stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jo ale když si to koupim (jako že už jsem to koupil) tak to můžu nechat někomu stahnout? odpoved primo od pramene... hrajeme ji oba, ne? Tak myslim, ze to funguje jak ma =) jinak co se hry tyka... uzasna, az me mrzi,ze jsou ty levely tak kratky, protoze pouzivat ty 3 charaktery vzajemne by si zaslouzilo bud tezsi ukoly a nebo delsi levely, je to nesmirne navykovy. (chudak pritelkyne, docela tim trpi 8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jinak co se hry tyka... uzasna, az me mrzi,ze jsou ty levely tak kratky, protoze pouzivat ty 3 charaktery vzajemne by si zaslouzilo bud tezsi ukoly a nebo delsi levely, je to nesmirne navykovy. (chudak pritelkyne, docela tim trpi 8)) přesně kemo, přítelkyně trpí 8) ...návykovka :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 tak co už ste někdo dali platinovku?? :D já posbíral vše co se dalo + všechny 3 postavy na nejvyšším levelu a 70% trofejí. už někdo dal "Create 500 objects in a single level", sakra trochu drsný na dualshocku ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 tak co už ste někdo dali platinovku?? :Djá posbíral vše co se dalo + všechny 3 postavy na nejvyšším levelu a 70% trofejí. už někdo dal "Create 500 objects in a single level", sakra trochu drsný na dualshocku ne? :D A proč, kdyť plošinu uděláš krátkým tahem, tak to akorát 500x zopakuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 A proč, kdyť plošinu uděláš krátkým tahem, tak to akorát 500x zopakuj... nj,ale kde ten carodej vezme tolik energie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 staci stat u checkpointu a kdyz ti dojde energie tk jim projdes.... a furt dokola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 staci stat u checkpointu a kdyz ti dojde energie tk jim projdes.... a furt dokola.... Přesně tak check point tě vždycky doplní do poloviny energie i zdraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 hh me se nedari ten ninja skok nebo co to je s Rogue, skacu jak divej a nic :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 hh me se nedari ten ninja skok nebo co to je s Rogue, skacu jak divej a nic :p jj taky mi to nešlo i když jsem ty grapple skoky udělal za sebou v jednom směru, ale všimnul jsem si na youtube že tahle trofej se dělá v jednom z prvních levelů jak je tam na jednom místě jakoby v užší důlní jeskyni nahoře kus vcelku dřevěnej strop, takže pak je to jednoduchý jako facan :D (edit): ten level se jmenuje "Academy Hallways" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 500 je moc prace meli to dat tak na 50,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Me furt nejde ten dementni tripleshot a nemuzu najit par expierience lahvicek (level) :( jinak mam vsechno.Zkousel jsem to hledeat na youtube ale nasel jsem tam akorat Secret Chest a ty mam hotovy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 500 je moc prace meli to dat tak na 50,,, pul hodinky prace max 45min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 pul hodinky prace max 45min. lidicky ja jsem tu petistovku dneska dal 8) ale bylo to tfuj :cheesygrin: jo a ten 5x grapple se dela desne blbe ale tez se mi to podarilo, je to hned ten strop za tim velkym kolem! Me furt nejde ten dementni tripleshot a nemuzu najit par expierience lahvicek (level) :( jinak mam vsechno.Zkousel jsem to hledeat na youtube ale nasel jsem tam akorat Secret Chest a ty mam hotovy :( jestli ti chybi 3 lahvicky a nemuzes je zaboha najit tak by to mohlo byt na dne jezirka v jednom levelu kde plavou dve dreveny kostky mezi dvema drevenyma konstrukcema pres ktere skacou kostlivci. kdyz se dobre podivas tak na dne jsou kousek od tam desky a jdou rozbit palici - propadnes se a naleznes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.