LukDM Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 lidičky,čumte co dnes bylo na qj net že má vyjít za hru příští měsíc!!! těšim se uplně nejvíc,snad to bude jako rome na pc http://pspupdates.qj.net/Koch-Media-Black-Bean-sign-distribution-deal-for-The-History-Channel-Great-Battles-of-Rome/pg/49/aid/88521 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 No vyzera to dobre... ale neviem ako to bude zvladnute s ovladanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 dobre to vypada to jo,ale strategie to neni zrovna moc pro me (teda az na heroes of might and magic a therlords, porad tajne doufam ze se s nima na psp nekdy setkame) no uvidime, necham se prekvapit treba me to chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 woow real-time strategie na psp, to sem zvedavy jak to bude vypadat...no kazdopadne mohla by to byt konecne poradna parba, a uz za mesic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 ...no hra vypada pekne ale hodne se bojim ovladani.....ale zase na hrej to dostalo podle ocekavani 10/10...tak nevim no...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 tak ja nevim ovladani pomoci analogu + klavesovy zkratky pomoci kombinace tlacitek ala dungeon siege throne of agony...pokud to udelaji takhle tak by nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 no tak to je super.něco takového mi na psp chybělo.Doufám že ovladani a hratelnost budou v pohodě.Ale stejně nic nepřekoná Medieval 2:Total War z PC 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 jo jo wypada to pekne uz sem se na to koukal.. dozfam ze stretegie budou prybiwat neak mi na to psp chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 když jsme u těch rts,tak si všímám že tu nikde na foru neni zmínka o této další zajimavě vypadající hře,doufám že to nějak dobře dopadne s ovládáním,ale jinak to video tam video vypadá pěkně http://pspupdates.qj.net/Galaxy-s-End-video-mecha-game-exclusive-for-the-PSP/pg/49/aid/87986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 hmm... taky celkem zajimavy, grafika vypada dobre,jeste aby se to taky dobre hralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 když jsme u těch rts,tak si všímám že tu nikde na foru neni zmínka o této další zajimavě vypadající hře,doufám že to nějak dobře dopadne s ovládáním,ale jinak to video tam video vypadá pěkně http://pspupdates.qj.net/Galaxy-s-End-video-mecha-game-exclusive-for-the-PSP/pg/49/aid/87986 nwm.... vypada to diwne.... moc se mi to nelibi.. ale co uvidime :) :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Konečně !!! To Great Battles of Rome vypadá skvěle, jsem uplnej maniak do hry Rome: Total War na PC a tohle vypadá podobně, už se těšim. Jen doufam že mi radost nepokazí ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Konečně !!! To Great Battles of Rome vypadá skvěle, jsem uplnej maniak do hry Rome: Total War na PC a tohle vypadá podobně, už se těšim. Jen doufam že mi radost nepokazí ovládání. toho se taky bojim, napriklad call of duty bych v poklidu dohral, ale s tim ovladanim to je hruza a nuda... :? nevim ted ve ktery hre sem to videl, ale ze si de nastavit kazdou funkci na libovolnej cudlik, myslim ze pro vyvojare tohle nemuze bejt nakej slozitej vorisek, myslim si ze na to tak trochu se*ou na to ovladani, tak snad to nepodelaj i u Roma 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 no konečně něco pro mě!!!! na pc hraju rome: total war a medieval2: total war. jenom doufám že to není předčasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 jj na ten rim se taky tesim bylo by docela fajn kdyby udelali system pauzovani hry , kdy by sis mohl rozvhnout utok a rozestaveni jednotek a kdyz bych zase hru odpauznul tak by probehli ukoly ktery jsem zadal ... tak jak to funguje napr. v Medievalovi 2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIESEL Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 takze zajtra ma oficialne vyjit tahle hra kdy to bude asi kdyspozici na sosnuti nevite???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 takze zajtra ma oficialne vyjit tahle hra kdy to bude asi kdyspozici na sosnuti nevite???? to bych neřek...posunuli to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIESEL Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 to bych neřek...posunuli to to fakt??? to je fakt skoda :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Cože a neví se kdy je nový datum vydání ??? BTW: Rome total war na PC je fakt kalba... Dřív jsem to pařil asi půl roku... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 na ign.com bylo nedávno 31 května....teď tam radši maj jenom květen...takže bych čekal odložení až tak na léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Čekam to jako nejočekávanější hru Prosince... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 jen takovej detail,změna vydání na 1.června ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 to je teda super......:cry:...sem se na to tak těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 to je teda super......:cry:...sem se na to tak těšil ten 1 den tě nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 hele lidi včera to vyšlo na ps2 takže s tim datumem 8.6. to snad vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.