ententyky Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 zkusil jsem na wiibrew dumper 1:1 ,ale bohuzel tradicne moje wii nemluvi s vetsinou nynejsiho softu.... jediny co mi jde je HBC, HBC manager,DVDx... nevite cim zazalohovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 a mas vsechny mozne i nemozne cIOSy? :-D nebo jsi jen nainstaloval HBC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 mno ten cios installer mi automaticky z netu nataha co muze...ale nakonec skonci s chybou -1 ...takze nez budu neco delat manualne, chci si udelat zalohu... co jsem cetl k tomu dumperu, tak nepotrebuje nic zvlastniho...jen mi neulozi ani ň ... jako chci si tam rozjed externi disk, ale zadnej navod nepomohl... ani mi nejde bootmi do bootu jen jako cios...takze mam nejakou vzpirajici se konzoli... :) a sice to mam v zaruce... ale nechci zpachat vrazdu bez sance resuscitace kdyz pak koukam na anytitle deleter tak je tam toho nove hafo... jen jsem nikde nenasel popis ciosu co kterej k cemu je... ani na wiibrew ve wiki... tam neni vsechno :/ ... a nejvic me stve, ze nejde ani ten CMDVDX34 spolu s tou utilkou cleanovaci... porad mi to hlasi tu samou..hlasku :) asi vis jakou :) ... smazal jsem si nakonec uplne vsechno... a porad hlasi... PS: jedna se o RealWND dumper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 ja bych do toho sel po hlave :-D kdyz tak pisni na ICQ... zkusime muj postup... jak se rika zahulime uvidime :-D (vtip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ked máš nové Wii ktoré nevie bootmii do boot2 tak to ani nerieš lebo nespustíš cboot a nepravíš downgrade ios . Jediné čo sa ti oplatí je wasabi dx alebo niečo podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ententyky
zkusil jsem na wiibrew dumper 1:1 ,ale bohuzel tradicne moje wii nemluvi s vetsinou nynejsiho softu.... jediny co mi jde je HBC, HBC manager,DVDx...
nevite cim zazalohovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.