othaz Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ahoj porsím mám problém.mám PSP 3004 s FW 5,03 a nejedou mi natom hry PSXPSP. nevíte někdo co stím?píšou mi error : "The copyright protection information is invalid" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 a hra se ti vypne nebo sekne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 othaz Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 a hra se ti vypne nebo sekne? nic.,.. napíše tenhle error při spouštění.. dám "O" a jsem spátky v menu her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 na originálním firmware jdou pouze PS1 hry koupené přes PSN... s 5.03 si však můžeš dát ChickHEN a CFWenabler... více v tutoriálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jej, ja nevsim ze nemas flash, hmm flashni si psp a zahrajes si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 othaz Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 na originálním firmware jdou pouze PS1 hry koupené přes PSN... s 5.03 si však můžeš dát ChickHEN a CFWenabler... více v tutoriálech nojono.. ten CHICKHEN od tebe jsem skoušel ale při spouštění se sekne PSP a vypne.. nic jiného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 othaz Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jej, ja nevsim ze nemas flash, hmm flashni si psp a zahrajes si ty to umíš? na 3004 eště normální flash není.. jen CHICKHEN a ta druhá blbost.. už nevím jak se jmenuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 musíš pořád zkoušet.... je to nestabilní, ale aspoň něco... jinak na oficiálnm FW teda jedině když si koupíš na PSN (Playstation network) takže lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
othaz
ahoj porsím mám problém.mám PSP 3004 s FW 5,03 a nejedou mi natom hry PSXPSP. nevíte někdo co stím?píšou mi error :
"The copyright protection information is invalid"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts