phoenix Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Prosím všechny dobré lidi aby pomohli moji sestře vyhrat v soutěži stačí kliknout http://www.koloboty.cz/soutez.html?cid=1522 moc děkuji všem co ji pomohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Připsal se ti bod :) btw. Nemáš tohle i na psp.novinky.org? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 děkuji ne nemam na psp.novinkach nic :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ok. poslal sem. jo a co to je za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 no taková soutěž o koloboty a moje sestra si je moc přála tak ji pomáhám vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 A je to ale kdyby si vyhral tak je pulka 1 boty moje (nebo kolecko )to uz zalezi na tvoji segre co bude min potrebovat :-D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 davam bod rad pomaham lidem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 máš tam boda...heelys POWER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Víš že je to proti pravidlům?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Tak jsem ji taky přidala bod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Dal jsem bod. Snad alepsoň tvoje ségra vyhraje když sem se namáhal skopčit ten odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.