Quicksilver Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Momentalne parim na PC Overlord s CZ titulkama a musim rici,ze se jedna o jednu z nejlepsich her v historii,kterou jsem si kdy zahral.Kdo hru hral da me za pravdu,ze tenhle styl a hlavne hra o sobe ma neco do sebe.Chytne a nepusti ! Vsem tuhle hru doporucuju.(chvili jsem si zahral zacatek 2jiky a muj dojem ! Jeste lepsi nez jsem doufal :) Zkuste si zahrat demo ! Kdo tuhle hru dal z vas pari ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Já hej 1 mě se strašně zachovala v srdíčku a teď tam do ní vráží 2 :D je to super hra ale už mi to nejede tak jako 1 :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 ja jsem kdysi hral jednicku demo a bylo to super ... asi nekde sezenu plnou nez se pustim do dvojky :D jinak sem pevne veril ze tahle hra nezklame a doufam ze nee a ze je stejne dobra , lepsi nez jednicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Po dokončení úvodní "Prelude" mise mi hra při načítání vždy automaticky zamrzne. Hraji opatchovanou verzi na 1.4 fw BenQ mechanice. Někdo se stejným problémem? Jde o to, že při opětovném spuštění nejde nahrát žádná pozice. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.