Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Povodně a jejich následky ?

Recommended Posts

u nás je to v pohodě soutok Labe s Vltavo je od nás 12km vzdálenej a 200m pod námy a záplavy v takovým rozsahu že by byli až u nás ve svým životě neočekávám. Takže my jsme v pohodě ale decela je mi líto těch co je postihla v roc 02 opravili vše a ted jsou zase pod vodou :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno bydlim v Berouně a tady byla záplavy už taky byly (rok. 2002) vytopilo to celý město. k nám se to naštěstí nedostalo takže sme byly vsuchu (jen trocha vody ve sklepe) ale bylo to neprijemny kdyz sem se byl podivat ven a lidi tam pobyhali s krikem nahata vecer po ulici ... plavali tam kusy detskyho hriste apod...

Odkaz ke komentáři

jaký povodně kuwa? ty byly před pěti rokama v Troubkách né...asi bych měl vylýzt od toho kompu :lol:

no to bys měl, rptože takový sranda to fakt není... už je 11 mrtvých... http://www.novinky.cz/specialni-rubriky/povodne/

jinak povodně zasáhli Danteho... bydlí kousek od Novýho Jičína a má celej baráv v prdeli... právě jsem s ním telefonoval... nikomu z rodiny se ale nic nestalo a to je hlavní :)

Odkaz ke komentáři

jinak povodně zasáhli Danteho... bydlí kousek od Novýho Jičína a má celej baráv v prdeli... právě jsem s ním telefonoval... nikomu z rodiny se ale nic nestalo a to je hlavní :)

Chudák Dante, a jak vážné to je ? Fakt "celej" barák v prdeli ?

Já bydlím na Jesenicku, a během půl hodiny se z náměstí stal bazén a ze zahrady oraniště, auto plavalo po zahradě a sklep vytopenej na sračky ..

Odkaz ke komentáři

Já bydlím naštěstí v Praze, ale Vltava je taky zvedlá, sice né o moc, ale je to znát na některých místěch, kde vodu normálně nevidíte..

Lituju všechny lidi.. Nám to jednou vytopilo chatu a doufám, že není znovu, protože jsme na ní dva týdny nebyli.. Nejhorší je, že každý říká, že je nikdo nevaroval.. To máme Stát..:roll:

Odkaz ke komentáři

Já bydlím naštěstí v Praze, ale Vltava je taky zvedlá, sice né o moc, ale je to znát na některých místěch, kde vodu normálně nevidíte..

Lituju všechny lidi.. Nám to jednou vytopilo chatu a doufám, že není znovu, protože jsme na ní dva týdny nebyli.. Nejhorší je, že každý říká, že je nikdo nevaroval.. To máme Stát..:roll:

Myslim že to nebyla chyba státu, prostě to bylo rychlý..

Lituju vás co to postihlo, u nás nikdy povodně nebyly ani žádná jiná "katastrofa" , akorát bratránek v Karlíně měl v tom roce 2002 nebo 2003 vodu v baráku až do prvního patra

Odkaz ke komentáři

Nebyla to chyba státu... Tohle byly přívalové deště, to je hned :/

Každopádně je mi moc líto všech lidí, které to vytopilo..

Ale těch mrtvých je nějak moc :(

Nemyslel jsem přímo státu, ale taky meterologů, protože oni to vidí ty srážky a takový, takže mohli varovat..

Odkaz ke komentáři

no to bys měl, rptože takový sranda to fakt není... už je 11 mrtvých... http://www.novinky.cz/specialni-rubriky/povodne/

Ted už 12, našlo se nějaký tělo :cry:

//EDIT: Bylo v nějakym potoce, pravděpodobně velitel dobrovolných hasiču

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Ja bydlim primo u reky moravy ale nastesti je to koryto dost vysoke :)

Povodne nas s rodinou lehce zasahly jen v roce 1996 , kdy jsme meli vytopeny sklep .

Voda se nadala pit , takze jen balena .

Nic hroznyho , je to hrozny kdyz clovek prijde o vsechno co celej zivot budoval .

Tohle si vubec nedovedu predstavit a postizenym drzim palce :)

Odkaz ke komentáři

V pohodě, nicméně mě to počasí dost "jebe". Mám strach o kameru, když při tomhle počasí natáčím, asi jí udělám plášťenku.

Tak tohle doufam nemyslis vazne. :roll:

Nemyslel jsem přímo státu, ale taky meterologů, protože oni to vidí ty srážky a takový, takže mohli varovat..

Meteorologove neco takovyho mohli tezko predpovedet, predpovedeli privalovy deste, ktery taky byly.

Odkaz ke komentáři

u nas neni zadna znamka u nas je furt pekne az na 2 dny kdy fakt prselo a obcas prehanky ale nic vytopenyho nemame jenom sem si s brachou kreslili na chodniku pred domem mne se zrovna povedl nakreslit takoveki krasnej pejsek a ted je smazanej:(to je asi nejvetsi skoda a jinak se nam umyli auta

Kolik ti je prosim tě? :blink:

Utopilo se 12 lidí a ty seš smutnej, protože ti déšť smzal namalovanýho psa? Kdyby byl aspon živej tak neřeknu :D

Odkaz ke komentáři

ne ja sem si delal srandu ale fakt byl peknej a o tech lidech nevim jen sem ted pred chvili cetl o veliteli hasicu ze se utopil:(ale jinak je to hrozny ja bych teda enchtel mit vytopenou pulku baraku a nemohl bych delat nic nezavidim kto tem lidem co sou v tech povodnovych oblastech a je mi jich lito

EDIT:kdo rikal anonyme ze mi je 8:lol:8 mi fakt neni:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu