Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ahoj všichni !!!! konvertuju videa do pspčka a dělám to přes xvid4psp, mám verzi 5.036. chci to mít v co nejlepší kvalitě a nevím, jestli je lepsi HQ ultra,HQ2ultra, 768 turbo 1P, nebo 2P ..:cry::cry::cry: vubec se v té nové verzi programu nevyznám, a ta starší mi vyhazuje chyby :cry::cry: Za dobrou a užitečnou odpověď dám thanks !!!!!8)8) sem lama, tak promiňte.:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Nikdo neví ??? :cry: Promiňte za aktualizování tématu dříve než po 48 hodinách, ale potřebuju to rychle vědět :psp: Díky moc !!!:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Turbo nedavej, ma mensi kvalitu (turbo ptz se rychlejc konvertuje). Pak uz to zalezi na tobe, ale rozdil v kvalite zas tak velkej neni, na malem dizplayi psp obzvlast. Jinak PSP nemusis setrit, v poho zvlada videa s bitratem 1,5Mb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Turbo nedavej, ma mensi kvalitu (turbo ptz se rychlejc konvertuje).Pak uz to zalezi na tobe, ale rozdil v kvalite zas tak velkej neni, na malem dizplayi psp obzvlast. Jinak PSP nemusis setrit, v poho zvlada videa s bitratem 1,5Mb/s Díky, ale nevím, jestli radši HQ2 ultra, nebo jenom HQ ultra ....:cry: a to bitrate taky nevím kde nastavit ..:blink:..Není nějaký lepší konvertor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Václav Nečesal
Ahoj všichni !!!! konvertuju videa do pspčka a dělám to přes xvid4psp, mám verzi 5.036.
chci to mít v co nejlepší kvalitě a nevím, jestli je lepsi HQ ultra,HQ2ultra, 768 turbo 1P, nebo 2P ..:cry::cry::cry:
vubec se v té nové verzi programu nevyznám, a ta starší mi vyhazuje chyby :cry::cry:
Za dobrou a užitečnou odpověď dám thanks !!!!!8)8)
sem lama, tak promiňte.:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts