zozy Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tak jsem hledal nějakou vychytávku s wifi a PC a našel jsem přenášení dat do PSP přes wifi z PC :-)a napadlo mě že se to tady bude hodit :-) Návod je psán podle WIN VISTA a je můj takže neváhejte a klikejte na thanks :roll: Maximální rychlost zápisu je 11Mb/s=1,37MB/s Co budete potřebovat : PsP :lol: Custom firmware 4.xx a vyšší nebo CFWEnabler,Gen-A PsP FTPD (přiložen) WiFi Router a přístup k PC :-) doplním Takže začnem (PSP) 1) Stáhneme si PSP FTPD a uložíme 2) Připojíme psp k PC pomocí usb a nakopírujeme složku z rar archívu do X:\PSP\GAME\ 4) PsP odpojíme a to je s psp zatím vše. PC 1) Otevřeme Tento počítač 2) klikneme pravým tlačítkem na nějaké volné místo a zvolíme přidat umístění v síti 3) Kliknem na další a potom znovu další 4)Do kolonky adresa v síti ... napíšeme FTP://192.168.1.101 ( ip může být rozdílná ) 5) Klikněte na další a potom zase další :lol: a nakonec dokončit Společná část Teď zapněte v psp FTPD a zmáčkněte x psp se připojí, v pc otevřete tento počítač a dvakrát klikněte na danou ip která patří psp HOTOVO jste v psp přes wifi takže můžete nahrávat mp3,hry,obrázky,... Vypadá to jako dokončeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 jak je to rychlý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Moc ne.. Max 11mbit, ktere podporuje WiFi PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Moc ne.. Max 11mbit, ktere podporuje WiFi PSP. Ale i tak je to dost když si vemeš že přes usb se ti data kopírujou (jeden velký) maximálni rychlosti okolo 6-8 MB/s (na no fake ms) Už jsem opravil ty pismena :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 nepletes si trochu velký a malý písmena? v kompu mi to jede kolem 10MB/s zato prez tento program to jede 11Mb/s=1,37MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 nepletes si trochu velký a malý písmena? v kompu mi to jede kolem 10MB/s zato prez tento program to jede 11Mb/s=1,37MB/s Taky záleží jestli máš router nebo wifi klíč,ale nehádám se je to pomalejší to vím , ale je to dobré když třeba někdo nemá usb kabel nebo se mu pokazil usb konektor v psp (to se mi stalo ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 pls reupload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pokusím se udělat reupload co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 dobrý návod, ale zajímá mě toto šlo by udělat abych já doma vytvořil ten ftp servr a kamarád se připojil usebe doma na wifi a já viděl to jeho psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Nevím zda jsem tě dobre pochpil, ale... Ty chces aby, si kámoš do PSP dal teto program a ty by jsi se tam mohl pripojit? Pokud ano, tak teoreticky by to šlo pokud ma kamarad verejnout IP... stacil by namapovat port 21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 jo pochopil si to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 dejte pls link ke stažení programu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nevím zda jsem tě dobre pochpil, ale... Ty chces aby, si kámoš do PSP dal teto program a ty by jsi se tam mohl pripojit? Pokud ano, tak teoreticky by to šlo pokud ma kamarad verejnout IP... stacil by namapovat port 21. Ano jde to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 http://dl.qj.net/download/pspftpd-v050.html tady jsem našel link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 no už jsem vše udělal tal jsem tam svoji ip posledni čísla 103 ale psp se mi v pc neukaže. nevyte co dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.