sasa.lohr Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 jak uz vam jiste nazev topicu napovedel, se mi nehorazne prehriva notas. sundal jsem spodni kryt aby to vice vetralo a le stejne porad musim vetrat deskama aby se trochu zchladil, je jo tak najednou, od vcerejska kdys obcas nezavetram tak se prehreje a vypne. chlej bych vedet jestli se vam to treba take stalo a jak ste to vyresili. nakupem chladici podlozky nebo nakupem vetraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 dporučuju ho počistit,to na 100% pomůže a po pročištění bych koupil i tu chladící podložku je to dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 rekl bych ze ti to nepomuze to procistit... ja na svojem notesu uz cca 14 dni pozoruju stale zapnuty vetrak... a nejsem jediny... bavil sem se s kamosama a ten problem maji ted taky... proste je venku teplo a notesy na tuto peplotu uz spinaji vetraky... dneska to du ke kamosovi testovat na chladici podlozku... dam pak vedet jestli je to opravdu tim pocasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Taky mi notebook v tomto pocasi vice huci a topi . To je normalni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jestli muzes tak mirne podtaktovat kupit tu desticku :)...ale je fakt ze muj acer aspire one tedka taky furt bezi na vetraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ice22222 - blbost, urcite nic nezkazis tim ze vycistis notebook ;) sam jsem ho opakovane cistil a opravdu to pomaha.... ostatne kdyz z tama vytahnes chomac prachu tak ti asi teplota nahoru nepujde :D podlozka se urcite hodi, mala rada pokud ji jeste nemas tak notebook jakokdyz zezadu zespod necim podloz - vetsina notebooku ma nasavani ve spodnich castech krytu a ty prave nejvic nasavaji prach a maj tendence se dobre zanaset ja mel treba ntb podlozeny takovym drevenym jojem :P kdyz to vycistis a podlozis (popr primo koupis podlozku) tak by se to melo (castecne) zlepsit :) jinak pri vyberu te podlozky bych doporucil divat se po jednom velkem pomalobeznem vetraku, nez po podlozce co ma 3 maly ukviceny mrchy, jak par lidi vehementne prosazovalo ve vlakne o chlazeni Xboxu velky pomalobezny ma solidni prutok vzduchu pri relativni tichosti, aby maly vetrak protahl vetsi mnozstvi vzduchu, tak musi mit moc otacek a to dela velkej bordel neridil bych se podle poctu otacek jak nekdo a pritom vubec neresi samotny prutok vzduchu a velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 POčasí má taky vliv , ale ty větráčky a ta podložka taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 no já mám zkušenosti s 3 roky starým notesem ktyrýho sem rozebral a vyndal uplne brtualni chuchvalce ze sem neveril ze se to tam vejde a pak slapal skvele,a taky se prehrival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 fest chuchvalce...kdyz uz je to fakt ostry tak citite zevnitr takovou jakoby spaleninu :) neco takovyho jako rict ze cistit to je zbytecny, muze asi fakt jen nekdo kdo to nikdy nezkusil :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 heh tak jsem mel ten problem pri zatezi sem mel cpu na nakych 98 C koupil jsem novou pastu pod chladice presneji MX-2 od ac a teploty se drzi kolem 60-70 C takze procistit a dat novou pastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ice22222 - blbost, urcite nic nezkazis tim ze vycistis notebook ;)sam jsem ho opakovane cistil a opravdu to pomaha.... ostatne kdyz z tama vytahnes chomac prachu tak ti asi teplota nahoru nepujde :D podlozka se urcite hodi, mala rada pokud ji jeste nemas tak notebook jakokdyz zezadu zespod necim podloz - vetsina notebooku ma nasavani ve spodnich castech krytu a ty prave nejvic nasavaji prach a maj tendence se dobre zanaset ja mel treba ntb podlozeny takovym drevenym jojem :P kdyz to vycistis a podlozis (popr primo koupis podlozku) tak by se to melo (castecne) zlepsit :) jinak pri vyberu te podlozky bych doporucil divat se po jednom velkem pomalobeznem vetraku, nez po podlozce co ma 3 maly ukviceny mrchy, jak par lidi vehementne prosazovalo ve vlakne o chlazeni Xboxu velky pomalobezny ma solidni prutok vzduchu pri relativni tichosti, aby maly vetrak protahl vetsi mnozstvi vzduchu, tak musi mit moc otacek a to dela velkej bordel neridil bych se podle poctu otacek jak nekdo a pritom vubec neresi samotny prutok vzduchu a velikost pravda taky se priklanim k rozebrani a vycisteni vetraku , vcera sem to po dlouhy dobe taky delal a co jsem z toho vytahal prachu , az sem se divil ze hmotnost notebook se rapidne nezvedla :D a jak se to tam mohlo vsechno vejit ... byl to hnus velebnosti a proto budu tuto proceduru opakovat casteji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Když už jste u těch podložek, kterou dobrou by jste doporučili ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 pri vyberu te podlozky bych doporucil divat se po jednom velkem pomalobeznem vetraku, nez po podlozce co ma 3 maly ukviceny mrchy, jak par lidi vehementne prosazovalo ve vlakne o chlazeni Xboxuvelky pomalobezny ma solidni prutok vzduchu pri relativni tichosti, aby maly vetrak protahl vetsi mnozstvi vzduchu, tak musi mit moc otacek a to dela velkej bordel neridil bych se podle poctu otacek jak nekdo a pritom vubec neresi samotny prutok vzduchu a velikost kdyztak napis tvuj oblibeny obchod a ja kouknu co tam je zajimaveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 taky se mi noťas dost zahřívá, když je vedro. Ale taky už mi kdysi na jiném stroji odešel termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Když už jste u těch podložek, kterou dobrou by jste doporučili ??? Já mám tuhle- http://www.alza.cz/chladici-podlozka-pod-notebook-porte-d92271.htm a můžu jen doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Ja muzu doporucit tohle : http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-x1-notebook-d103853.htm Nastavujes si rychlost otacek a tak i hlucnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 jo mozna zkusim tu podlozku, ale zrovna setrim na xboxe takze asi hned nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 čus nevíte proč se mi treba po nějaké chvíli (je to různé) paření NFS undercover na NTB,nebo někdy po hodině na netu přestane reagovat klávesnice a vše co je za tlač. na NTB? je to přehřívání? protože někdy se to "sepne" i když Noťas není horkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.