Ji2 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Co je pravdy na tom, že poslední "stable" verze fw pro mechaniky BenQ je 1.51 a 1.6 není vhodne flashovat? Je to skutečně tak, anebo jen nějaký kec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Je to nejaky blud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ji2 Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Jeho odpoved je nasledujici a pro mne pomerne znepokojiva - Vim ze se na forech pise ze 1.6 jde i do Benqa, ale zkouseli jsme jich nekolik, a mechanika pak už nebyla schopna nic načíst. Museli jsme tam dát 1.5.1 (všechny hry fungují i na verzi 1.5.1). Ok, bylo mi vysvetleno, ze jde o vlastnost fw, takze jde o dezinterpretaci a nepochopeni, ze stranky nekoho, kdo se zabyva flashovanim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom84cz Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 kamos ma beng 1.6 a jediny co mu to dela ze obcas nacte hru a pise to play dvd tak musi vysunout a zasunout a pak vse nabehne dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 mám BENG 1.6 a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ji2
Co je pravdy na tom, že poslední "stable" verze fw pro mechaniky BenQ je 1.51 a 1.6 není vhodne flashovat? Je to skutečně tak, anebo jen nějaký kec?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.