pratoriax Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Zdravím, včera jsem neudržel nervy a pri dalším seknutí mého psp jsem bouchl do displaye a ten je ted prasklý a prý je tady někdo z Českých Budějovic, kdo to spravuje. Nemáte na něj někdo kontakt. Moc by to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 display nebo kryt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 display nebo kryt? Display, dyt to píše :blink: Jinak napiš moderátorovi ice22222, ten to dá určitě dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pratoriax Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ano display, dobře, já mu zkusím napsat, ale asi to nebude ten z budějc, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ano display, dobře, já mu zkusím napsat, ale asi to nebude ten z budějc, vid? To nevim, ale je nejznámější, takže je docela možný, že ti byl už doporučenej předtim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pratoriax Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 No mně povídal kámoš, že tady na tom foru je nějakej kluk co je z budějc a opravuje to za cenu displaye + 200 za práci. já jsem taky kousek od budějc, tak by to pro mně bylo nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jediny kdo to na foru opravuje sem ja... sem ze Zlina... jake mas psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pratoriax
Zdravím, včera jsem neudržel nervy a pri dalším seknutí mého psp jsem bouchl do displaye a ten je ted prasklý a prý je tady někdo z Českých Budějovic, kdo to spravuje. Nemáte na něj někdo kontakt. Moc by to pomohlo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts