MAD_CATZ Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Zdar, jsem ted na chate připojený na městský free wi-fi a potřebuju uploadnout nějaký věci, bohužel mě to po každých 30 minutách odpojí a přeruší upload, nevíte jak to obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 uploadovat menší soubory který se upnou do 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 uploadovat menší soubory který se upnou do 30 minut Rychlost uploadu je +/- 40 kb/s a já potřebuju uploadnout 500 MB víš kolik by to bylo partů? :roll: Ale dám Thanks, možná by to udělat šlo Nemáte jinej nápad, pls //EDIT: Jo a funguje vám rapidshare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.