Poolik Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 stáhnul jsem si film v mp4 na psp a psp mi píše corpted data tak nevim co stim je chtel bych se zeptat co stím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Byl prekonvertovany pro psp (tamo odkad si tahal)? Mas flashle psp? Daval jsi ho do spravne slozky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 1-zkuz zkrátit název 2-ztáhni si nakej konventor a zkonvertujto do rozlišení do psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ma ho z czshare.com odkaz na film byl na console psp flash nemám ae jeden film už tam mám a do správné složky jsem ho dal kde stáhnout ten konventor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 treba tady Total video converter =Total%20video%20converter&g[oz]=3.12"]http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/total-video-converter/?g[hledano]=Total%20video%20converter&g[oz]=3.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Poolik
stáhnul jsem si film v mp4 na psp a psp mi píše corpted data tak nevim co stim je chtel bych se zeptat co stím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts