Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunguje PlayStation Store

Derak

Otázka

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S m33 se uz na Playstation store nedostanes!!! Vcera jsem zkousel wifi sit, tak sem se hned regnul a mrknul (prvne fungoval). Pak sem ale vypnul zapnul psp a hodilo mi to, ze mam neaktualni FW, a ze pro pristup ho musim aktualizovat...

(nejsem blazen, tak sem to nedelal)

Fakt leda pres PC... nebo pokud ti nevadi, ze prijdes o CFW, tak updatuj na posledni FW (ale jen kvuli ps store to nema cenu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Dnes jsem cetl ze SONY vydala ve svem novej 5.51 nejakou funkci ktera zamezi lidem s M33 vstup na PS STORE...takze jestli tam chcete stahnete si media manager do PC.A jeste jeden plug-in ale ted nevim jakej:D.Je to na psp.novinky.org mrknete!!

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009070003 ani manager nefunguje

Odkaz ke komentáři

• 0

CXMB na 5.50GEN funguje,musis cist na www.pspgen.com.A jestli to neumis napis prectu ti to:D:D.Ja mam 5.03GEN-A a nestezuju si:D nemuzu mno pac skoro nic jinyho neni:D:D.Ja po netu nehrajuprotoze mam de*ilniho brachu a neda me heslo na wi-fi:D.Mno ale koupim si wi-fi klicenku:P

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu