vojtas_Cz Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Hoj, hraje někdo tuhle fajnovou hru? Dneska mi přišla za fantastických 299kč z xzone a já jelikož starý hráč Wolfenstein:Enemy Territory pouze chválím.Jediná nevýhoda je na xbox live málo hráčů.Ale k tématu. Pokud někdo tuto hru vlastní,nezahraje někdy ?Nejlepší by bylo kdyby jsme sehnali alespoň 4lidi a poté složili alespoň jeden tým.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 ja bych zahral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jo ja takdy klidně bich dal staci si me pridat do friends a zahrajeme muj GT je Stivn Phoenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas_Cz Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 ok,dneska večer bych se měl k xku dostat tak si vás podle podpisu najdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 já ji dneska stáhnul tak klidně ale budu muset sehnat gold member Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.