endhalf Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zdravím, rád bych poprosil o pomoc ve hře Zelda Phantom Hourglass. Zrovna jsem se dostal k prvnímu bossovi (Jsem na ostrově, kam mě zavedla mapa. Osvobodil jsem věštkyni a ta mi řekla, že mám jít do jakéhosi ohnivého chrámu v sopce. Tam jsem šel do poslední místnosti a je tam jakýsi ohnivý boss, co se změní na tři malé lidi) a netuším, jak ho zabít. Zkoušel jsem je třeba bumerangem vyhodit z okraje, ale nešlo to. Vím, že když je trefím všechny tři naráz, tak se spojí a chvíli nic nedělají, ale zranitelní nejsou. Jak jej porazit prosím? :-) edit: Hups, jak tak koukám, tak tohle patří do her... Pardon :-) edit2: tak nic, už jsem jí sundal :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Muzes prosim napsat jak? Pokud si dobre pamatuju, tak ve stejnem miste jsem mel zakys taky, ale jelikoz byl prisun her vetsi nez chut u jedne vytrvat, tak jsem uz nemel tu moznost se k ni vratit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Není problém. No, nejdřív jsem bumerangem sejmul všechny tři do jednoho a oni se chvíli nehýbou. Když se nehýbou, je potřeba udělat takový ten kruhový útok (stylusem udělat kruh okolo postavy) a když to uděláš v jejich blízkosti, zraní je to. Po zranění se z nich stane zase ten jeden velký boss, kterého zraníš jakýmikoliv ránami. Pokud jej ale chvíli nebudeš mlátit, tak se zas změní v ty tři potvory a musíš je zase sejmout dohromady a kruhovým útokem je změnit na toho jednoho velkého... Nakonec to nebyl takový problém, ale obávám se, že jsem si poškrábal fólii :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.