Spoon Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zdar poradite mi prosim naky program na zachyceni videa ze hry? je jedno jesli shareware nebo freeware ale musi to mit co nejmensi zatez na procak,chci si neco nahrat na svim EEE ale kdyz jsem pouzil fraps tak se to pak sekalo,nevim proc pritom na youtube to maj normalne hra sama o sobe se mi neseka mam eeecko nataktovany a 2GB ram tak fakt nevim.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 fraps, hypercam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps - Doporučuji ;) GameCam Hypercam nic ijnýho myslím nění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 doporučuji také fraps,mám s tím dobré skušenosti a nebo potom gamecam ale to se mi hodně sekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Gamecam se seká to je pravda Fraps ani nevíš že jede , navíc velkou výhodou je výběr fotmátu u screenu u videa nwm esi to tam je , já to dycky nahrál , uložilo se to do .avi a v Windoes movie makeru sem to převedla a kvalita byla dobrá , a nemělo to ani moc MB Kvalita nahrána frapsem a převedená v MM -> RAce driver grid http://www.livevideo.com/video/F761AC1CD1644489BE32E69965FB770A/race-driver-grid-muscle-cars.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps ;);)...nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps je dobrej ale nahava jen 30sec coz je celkem na nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps je dobrej ale nahava jen 30sec coz je celkem na nic :( hovno! nahrává jak dlouho cheš.....pokud máš plnou verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps je dobrej ale nahava jen 30sec coz je celkem na nic :( Nemáš náhodou jen demo ? //EDIT: Pozdě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Nemáš náhodou jen demo ?//EDIT: Pozdě :( omezenou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps nahrává klidně tahem :D , musíš mít profeional verzu a ne Demo pokud chceš dám ti link přes PM na full fraps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jo nejlepší je opravdu Fraps..nahrává v dost dobrý kvalitě a už ani nezabere tolik místa a nežere tolik prociku jako dřív. 30 s nahrává jen demo verze, proto si ji musíš někde na nějakym warez foru "koupit" :twisted: Video si pak upravíš v jakymkoliv programu a redukuješ jeho velikost ;) Já jsem používal Hypercam (dobrej ale trochu problém nastavit si tam vše a pak často i desynch) a Camtasia (o tom bych řek to samý co o Hypercamu) Takže fraps for the world :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fraps nahrává klidně tahem :D , musíš mít profeional verzu a ne Demo pokud chceš dám ti link přes PM na full fraps kdybys byl tak hodnej tak mi to pls posli mam jen to DEmo a 30sec je lehce na ho*no :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Taky doporučuju Fraps ale musel jsem si napsat o plnou verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 tady to mas je to uz cracknuta verze s licenzi staci nainstalovat a mas full verzi uvnitr je instalacka+heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.