Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaky program na zachyceni videa ze hry?

Spoon

Recommended Posts

Zdar poradite mi prosim naky program na zachyceni videa ze hry? je jedno jesli shareware nebo freeware ale musi to mit co nejmensi zatez na procak,chci si neco nahrat na svim EEE ale kdyz jsem pouzil fraps tak se to pak sekalo,nevim proc pritom na youtube to maj normalne hra sama o sobe se mi neseka mam eeecko nataktovany a 2GB ram tak fakt nevim.diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gamecam se seká to je pravda

Fraps ani nevíš že jede , navíc velkou výhodou je výběr fotmátu u screenu u videa nwm esi to tam je , já to dycky nahrál , uložilo se to do .avi a v Windoes movie makeru sem to převedla a kvalita byla dobrá , a nemělo to ani moc MB

Kvalita nahrána frapsem a převedená v MM ->

RAce driver grid

http://www.livevideo.com/video/F761AC1CD1644489BE32E69965FB770A/race-driver-grid-muscle-cars.aspx

Odkaz ke komentáři

jo nejlepší je opravdu Fraps..nahrává v dost dobrý kvalitě a už ani nezabere tolik místa a nežere tolik prociku jako dřív. 30 s nahrává jen demo verze, proto si ji musíš někde na nějakym warez foru "koupit" :twisted:

Video si pak upravíš v jakymkoliv programu a redukuješ jeho velikost ;)

Já jsem používal Hypercam (dobrej ale trochu problém nastavit si tam vše a pak často i desynch) a Camtasia (o tom bych řek to samý co o Hypercamu)

Takže fraps for the world :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu