jbunny Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jaký máte nastavený časový pásmo? já když si nastavim čas druhej den ho mám zas jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 A jsi připojen k Live? Protože jestli nejsi připojen k Live a vytáhneš Xko ze zásuvky, tak se ti čas a datum "vynuluje" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 mělo by to bejt +1 (London) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 K live NEMUSÍŠ být připojen prostě nastav čas a normálně když vypneš xko a zapneš tak čas zůstane ,ale jak myle vytáhneš kabel s trafa(prostě vypojíš xko ze zásuvky) tak se čas resetuje myslím na 12:00 a musíš nastavit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jbunny
jaký máte nastavený časový pásmo? já když si nastavim čas druhej den ho mám zas jinak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.