Need4s Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Potrebuji pomoci pri vyberu mobilu a protoze se nemohu rozhodnout jaky tak se ptám vás:D Jedná se o mobily: Nokia 6220c Sony Ericsson C510 Predem dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 6220 ma GPS lepsy foto a symbian...za to c510 ma jen 3.2 foto misto 5mpx...a taky ma horsi datove funkce...ale jinak SONY ERICSSON RULEZZZZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 kamarad tady z fora ma nokii 6220 a mela jsem ji pujcenou a foti dobre a taky hraje dobre. takze asi 6220 ten sony ericsson nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Určitě ber nokii,už kvůli tomu,že má OS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 kup si ericssona.. nokia je zbytecne draha a ma malo funkci za stejnou cenu jak ericson (bavim se o znacce ne o konkretnich mobilech ktere psals) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Kup si určitě SE mám 4 roky k750i a totálně bez problémů padá mi minimálně jednou týdně a jede pořád dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 z těchto dvou rozhodně 6220....sice je dražší, ale zase ti nabídne navíc GPS navigaci, 5MPX foták a jestě Symbian, který nabízí mnohem více možností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Nokia,jasnà volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Nevim jestli tohle všechno využije, já GPS použiju tak jednou za pul roku, stejně jako foták. Podle mě je zbytečný platit za něco co nevyužiju, bohužel mě to došlo pozdě :D Musíš vědět na co ten telefon chceš a podle toho se rozhodnout Jestli chceš normální telefon na volání, posílání SMS, poslouchání hudby, tak jednoznačně Sony Ericsson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 nokia...brácha tu 6220c má už půl roku a nemůže si ji vynachválit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 sony ericsson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Sonny Ericson - měl sem 750i a vydržela Mám Nokiu a dvakrát za měsíc už reklamace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Sonny Ericson - měl sem 750i a vydržela Mám Nokiu a dvakrát za měsíc už reklamace :D dvakrat za mesic, kdyz na vyrizeni reklamace je 30 dni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 kup si ericssona.. nokia je zbytecne draha a ma malo funkci za stejnou cenu jak ericson (bavim se o znacce ne o konkretnich mobilech ktere psals) Malo funkcí ? Dovol abych se zasmál :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Musíš vědět sám co od mobilu očekáváš... Já mám Nokii 6220 C ... a za tu cenu je to hodně slušnej mobil... mám ho kuli GPS kterou používám opravdu hodně Foták fotí pěkně... +GPS,Foták 5.0 mega pixel (Carl Zeiss),OS Symbian (možnost hack nebo ocertifikování aplikací) -Horší plast,v sms nejsou smajlíci,Nokia maps je jen na 90 dní .. pak se musí platit (lze to vyřešit Sygic MCGuiderem, nebo jinýma aplikacema,horší sluchátka, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.