Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nokia vs. SE

Need4s

Recommended Posts

Nevim jestli tohle všechno využije, já GPS použiju tak jednou za pul roku, stejně jako foták. Podle mě je zbytečný platit za něco co nevyužiju, bohužel mě to došlo pozdě :D Musíš vědět na co ten telefon chceš a podle toho se rozhodnout

Jestli chceš normální telefon na volání, posílání SMS, poslouchání hudby, tak jednoznačně Sony Ericsson

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš vědět sám co od mobilu očekáváš... Já mám Nokii 6220 C ... a za tu cenu je to hodně slušnej mobil... mám ho kuli GPS kterou používám opravdu hodně Foták fotí pěkně...

+GPS,Foták 5.0 mega pixel (Carl Zeiss),OS Symbian (možnost hack nebo ocertifikování aplikací)

-Horší plast,v sms nejsou smajlíci,Nokia maps je jen na 90 dní .. pak se musí platit (lze to vyřešit Sygic MCGuiderem, nebo jinýma aplikacema,horší sluchátka,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu