WoKo_O Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 cuzz hele chci si koupit psp nenasel by se nekdo kdo by mi prehodil FW.??? prosim sam to neumim sem na to levej...nasel by se nekdo z prahy a okoli.?? jestli jo piste na icq 287228342 bo to napiste pod otazkuu..prosim o odpoved.. :?: :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 zdarec hele ja byl taky levej ted mi pomohl jeden borec přez icq potil sem se jak prase :lol: a bylo to v poho takže zkus topic Pro začátečníky a uděláš to v poho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 zdarec hele ja byl taky levej ted mi pomohl jeden borec přez icq potil sem se jak prase :lol: a bylo to v poho takže zkus topic Pro začátečníky a uděláš to v poho ;)ja radsi sam ne ja bych to posral do posledni diody co tam je.. :lol: ja bych byl raci kdyby mi to nekdo udelal..kdo to fakt umi a ma s tim zkusenosi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 zdarec hele ja byl taky levej ted mi pomohl jeden borec přez icq potil sem se jak prase :lol: a bylo to v poho takže zkus topic Pro začátečníky a uděláš to v poho ;)ja radsi sam ne ja bych to posral do posledni diody co tam je.. :lol: ja bych byl raci kdyby mi to nekdo udelal..kdo to fakt umi a ma s tim zkusenosi.. Hele na tohle má podle mě každej kdo umí číst a psát... ale jestli seš línej, nebo se tak bojíš, někoho si najmi :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 zdarec hele ja byl taky levej ted mi pomohl jeden borec přez icq potil sem se jak prase :lol: a bylo to v poho takže zkus topic Pro začátečníky a uděláš to v poho ;)ja radsi sam ne ja bych to posral do posledni diody co tam je.. :lol: ja bych byl raci kdyby mi to nekdo udelal..kdo to fakt umi a ma s tim zkusenosi.. Hele na tohle má podle mě každej kdo umí číst a psát... ale jestli seš línej, nebo se tak bojíš, někoho si najmi :D:D no jasny najmi si WItekSe tohodle borca sem myslel ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 fakt na tom nic neni :) taky sem se strasne bal .. napis me na ICQ , rad ti stim pomuzu !! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoKo_O
cuzz hele chci si koupit psp nenasel by se nekdo kdo by mi prehodil FW.??? prosim sam to neumim sem na to levej...nasel by se nekdo z prahy a okoli.?? jestli jo piste na icq 287228342 bo to napiste pod otazkuu..prosim o odpoved.. :?: :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts