kuba741 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 hojte takze me a netixe napadlo ze bychom mohli udelat takovej vetsi mensi console quiz/kviz uvadeli bychom to mi s netixem a pozvali bychom si dva hosty a tem bychom polozili celkem 15 otazek ohledne konzoli pc atd,kdo by zodpovedel vice spravne vyhraje 250 credits credity budu posilat ze sveho sponzorsky dar by neuskodil ale nevyzaduju to:Dbude to probihat pres skype a pak to nahrajem a dame na net podobne jako u cf podcastu:D hlaste se!!:D romeno vs gs vyhral romeno postupuje do dlasiho kola!!!!!! - stejně jako gejms díky jedné otázce :D arcane vs cloud vyhral arcane postupuje do dlasiho kola!!! ozzy625 vs cartman182 perry vs podfucker sadet vs sphinx azareth vs vojtisek shifter960 vs dow3r shifter postupuje do dalsiho kola!!!! marr vs au dave vs zavorka michalek vs vojta dante vs nicco looser vs mr tvister looser postupuje do dalsiho kola!!!! http://www.multiload.cz/stahnout/1604/kuba-kviz-vol-1-mp3/ http://www.multiload.cz/stahnout/1609/kuba-kviz-vol-2-mp3/ http://www.multiload.cz/stahnout/1609/kuba-kviz-vol-2-mp3/ Kuba kvíz vol.4 Code: http://www.multiload.cz/stahnout/2082/kuba-kviz-vol-4-mp3/ kuba kviz vol.5 http://www.edisk.cz/stahni/50220/NVE...g_18.83MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Dobrý nápad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 hojte takze me a netixe napadlo ze bychom mohli udelat takovej vetsi mensi console quiz/kviz uvadeli bychom to mi s netixem a pozvali bychom si dva hosty a tem bychom polozili celkem 15 otazek ohledne konzoli pc atd,kdo by zodpovedel vice spravne vyhraje 250 credits credity budu posilat ze sveho sponzorsky dar by neuskodil ale nevyzaduju to:Dbude to probihat pres skype a pak to nahrajem a dame na net podobne jako u cf podcastu:Dhlaste se!!:D určitě něco takového skuste bude to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jestli budes mi ty otazy vymslene predem a nebudes je tam lovit z halvy, tak by to mozna bylo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jestli budes mi ty otazy vymslene predem a nebudes je tam lovit z halvy, tak by to mozna bylo dobré budu je mit s netixem pripravene na papire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Já chci taky.... Negto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 takze ozzy se mi ohlasil pres pm tak bychom s nim mohli pocitat jinak bude to spis o konzolich a o znamych hrach ne o nakych neznamych takze se nemusite bat kdo tam s ozzym jeste do toho sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Já chci taky....Negto Tady máš ..:!: :!: Hej už mě to nebaví, kurva dejte te buzně zkurvene ten IP ban, bude tady otravovat kurva zasranej vymrdanej Negto z Ostravy, buzna přiteplena, ja si tady připadám jak v blázinci kurva, s takovyma lidma jako je Negto, všichni ví že to je on, a nikdo s tím nic nedělá .. Kurva to forum de do sraček, ja na to mrdám.. dejte mi klidně ban, mě už to nebaví .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 já bych to zkusill ,ale ted nebudu pres vikend u pc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 hlásim se :D by mohla bejt sranda a crdts potřebuju :D stejně nevyhraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jj beru te:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Hlasim se do Kuba-kvizu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jé já taky bude sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 zezačátku by si mohl dávat jednoduchý otázky ae :D ať mám taky šanci vyhrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 jo jdu do toho super nápad EDIT: vyzívám PODFUCKERA!!!!ale až někdy po víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 já cu jít s romenem :wohow: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 ok hlasim se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 hlasim se na kviz:D aspon sranda trosku:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak a je to tu první díl kuba kvízu je tu! Soutěžili GameEs a romeno. http://www.multiload.cz/stahnout/1604/kuba-kviz-vol-1-mp3/ Zároveň přidávám naše nové logo :lol: Až tu bude Kuba tak to přidá do prvního postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Omg to LOGO :lol: Jinak myslim ze dobry , priste to vic pripravte , mejte v poradu treba nejake vsuvky , jakoze o sobe clovek neco rekne , predstavi se a tak :D Nebo nejaky rozstrely :D Co ja vim , fantazie je na Vas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 :lol::lol: Tak to je dobrá volovina :D:D ale připadá mi že ty otázky jsou nějaký těžký :D ale to je jedno těšim se na další :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 no tak se hlásim, zkusit to mužu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 ok, chci jit proti arcanovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Omg to LOGO :lol:Jinak myslim ze dobry , priste to vic pripravte , mejte v poradu treba nejake vsuvky , jakoze o sobe clovek neco rekne , predstavi se a tak :D Nebo nejaky rozstrely :D Co ja vim , fantazie je na Vas :D Jojo tohle bylo na rychlo.Jinak teď mě napadlo že by šlo udělat další kolo kde by byli vítězové tohoto kola proti sobě.Romeno myslíš něco jako:Čau já sem GameEs sem tu moderátor a každej mě zná ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.